Survivor 4 - highlights 1/2: Η νίκη των Κόκκινων, οι νέοι παίκτες "φωτιά" και η προτεινόμενη Χοψονίδου

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 1/2: Η νίκη των Κόκκινων, οι νέοι παίκτες

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 4, καθώς είδαμε για πρώτη φορά την νίκη της Κόκκινης ομάδας. Οι νέοι παίκτες που εισέβαλαν είναι "φωτιά" αγωνιστικά. Η Μπλε στην ψηφοφορία αποχώρησης έβγαλε προτεινόμενη την Βαλέρια Χοψονίδου.

Όλα τα highlights του Survivor 4

Η Άννα Μαρία και η Μαριαλένα έπαθαν τροφική δηλητηρίαση

Τρόμος επικράτησε στην παραλία των «Μπλε» του Survivor, καθώς ορισμένες παίκτριες από την ομάδα έπαθαν τροφική δηλητηρίαση εξαιτίας μιας χαλασμένης καρύδας.

Στην αρχή του επεισοδίου της Δευτέρας (1/2) εμφανίζονται οι παίκτες της ομάδας να προβληματίζονται από μια καρύδα, η οποία ήταν χαλασμένη, με δύο κορίτσια όμως να μη γλιτώνουν τα χειρότερα και να παθαίνουν τη δηλητηρίαση.

Survivor 4

Ο λόγος γίνεται για την Άννα Μαρία Βέλλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίες υπέστησαν αυτή τη δηλητηρίαση, με την ηθοποιό και YouTuber να μοιράζεται την εμπειρία τους μπροστά στην κάμερα. Δείτε εδώ ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία!

Τα έβαλε ξανά ο Περικλής με τον Τριαντάφυλλο - «Δεν μπορεί κανείς να τον αντέξει πάνω από ένα 24ωρο»

Σε άγριο «ξέσπασμα» προχώρησε προς τον Τριαντάφυλλο ο Περικλής Κονδυλάτος στο νέο επεισόδιο του Survivor, με τον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων να τον «κεραυνοβολεί» ειδικά μπροστά στις κάμερες.

Ο τραγουδιστής πήρε το λόγο στην παραλία των «Κόκκινων» και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να μην απαντήσουν σε κανέναν παίκτη των «Μπλε», εφόσον τους προκαλέσουν.

Survivor 4

Ο Περικλής του απάντησε εκείνη τη στιγμή, κάτι που «πυροδότησε» την αντίδραση του Τριαντάφυλλου, εξαιτίας της οποίας ο πρώτος του είπε, ότι δεν αφήνει τους συμπαίκτες του να πουν έστω μια κουβέντα.

Οι δυο τους αντάλλαξαν «πυρά», ιδίως πίσω από τις κάμερες. Ο Περικλής ανέφερε, ότι κανείς δεν μπορεί υπό κανονικές συνθήκες να τον αντέξει πάνω από ένα 24ωρο, με τον Τριαντάφυλλο να κατηγορεί το συμπαίκτη του για κακία. Να θυμίσουμε ότι στο προηγούμενο επεισόδιο ο Περικλής είχε χαρακτηρίσει τον Τριαντάφυλλο ως «μια γελοία συμπεριφορά».

Μπήκε στους Κόκκινους η Καρολίνα Καλύβα

Μια εντυπωσιακή γυναίκα προστέθηκε στο Survivor και στο δυναμικό της κόκκινης ομάδας, με τον Γιώργο Λιανό να τη συστήνει στους υπόλοιπους παίκτες και την ίδια να ομορφαίνει το αγώνισμα ασυλίας.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσω αποκλειστικών πληροφορίων του Youweekly, η νέα παίκτρια είναι η Καρολίνα Καλύβα, ή Καρολίν Ζακλίν Καλύβα, όπως είναι το πλήρες όνομά της. Τη στιγμή, όπου οι «Κόκκινοι» χρειάζονταν οπωσδήποτε μια γυναίκα, με τη Σοφία Μαργαρίτη να απουσιάζει, εμφανίστηκε η εν λόγω παίκτρια, που επαγγέλλεται δασκάλα pilates.

Survivor 4 καρολίνα

Η ίδια έφερε θετική αύρα στην ομάδα της και επιθυμεί να τη βοηθήσει στο να πάρει επιτέλους νίκη στο αγώνισμα ασυλίας.

Άσχημες εξελίξεις με την υγεία της Μαριαλένας και της Σοφίας

Εκτός Survivor βρίσκονται Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σοφία Μαργαρίτη, με τις δύο παίκτριες να βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, αναφορικά με την υγεία τους και τον Γιώργο Λιανό να προχωρά σε ανακοίνωση για το τι συμβαίνει.

Η Σοφία υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό στο τελευταίο άθλημα, με τράβηγμα στο δεξί της πόδι, ενώ η Μαριαλένα υπέστη τροφική δηλητηρίαση μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη, με αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά να βρεθεί στο νοσοκομείο.

 Survivor 4 μαργαρίτη και μαριαλένα

Η Σοφία, πάντως, παρουσιάστηκε κανονικά στο αγώνισμα, ώστε να στηρίξει την ομάδα της, με τους γιατρούς να λένε πως θα είναι τραυματίας για τουλάχιστον 10 μέρες, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί το τι θα γίνει με τη Μαριαλένα, με την κατάστασή της πάλι να ανησυχεί.

Ξέφυγε η κατάσταση - Η απαράδεκτη κίνηση των Κόκκινων στους Μπλε

Σε αθλιότητες παρόμοιες με εκείνες των «Μπλε» προχώρησαν οι «Κόκκινοι» του Survivor, αφού μετά την νίκη του Τριαντάφυλλου επί του Δημήτρη Μακρόπουλου, η ομάδα του ειρωνεύτηκε τον νέο παίκτη με τραγούδι… του Νίκου Μακρόπουλου.

Οι δύο ομάδες επιδίδονται σε ένα σπουδαίο αγώνα στον Άγιο Δομίνικο για την ασυλία, με τον γνωστό τραγουδιστή να συναντά τον νέο παίκτη της μπλε ομάδας και, όντας αποφασισμένος, πήρε την νίκη και, σε εκείνο το σημείο, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-2 για την ομάδα του.

Survivor 4

Με το που πέτυχε τον τελευταίο στόχο, η ομάδα του άρχισε να τραγουδά το «Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» του Νίκου Μακρόπουλου, σε μια κίνηση πολύ άσχημη.

Πήρε ξανά νίκη η Ανθή Σαλαγκούδη - Δεν το πίστευε ούτε ο Λιανός

Η θεά Ανθή Σαλαγκούδη θα παίζει και θα νικά όποτε θέλει και μας το απέδειξε ακόμη μια φορά, επικρατώντας της Έλενας Κρεμλίδου στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας για το Survivor.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν εξαιρετική στη δική της προσπάθεια και, από εκεί που κανονικά οι «Κόκκινοι» υπολογίζουν σε… μείον δύο πόντους με τη συμμετοχή της, ξαφνικά έφερε νίκη και, σε εκείνο το σημείο, έκανε το 5-3 απέναντι στη Μαριπόζα.

Survivor 4 Πήρε ξανά νίκη η Ανθή Σαλαγκούδη

Ο Γιώργος Λιανός δεν το πίστευε, βλέποντάς την να πετυχαίνει το τελευταίο τοτέμ, κάτι που φάνηκε στον τόνο της φωνής του και η ομάδα της πανηγύρισε έξαλλα μια ανέλπιστη νίκη.

Νίκησαν για πρώτη φορά οι Κόκκινοι

To Survivor 4 είναι πράγματι το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα μιας και επιτέλους οι Κόκκινοι κέρδισαν τον πρώτο αγώνα και μάλιστα ασυλίας!

Από την στιγμή που χωρίστηκαν από την αρχή οι δύο ομάδες, οι Μπλε έχουν κερδίσει σερί όλους τους αγώνες, με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι και να έχουν χάσει παίκτες και να μην έχουν φάει έναν μήνα!

Η άφιξη ωστόσο της Καρολίνας φαίνεται να άλλαξε το κλίμα και τις ισορροπίες της Κόκκινης Ομάδας και να έδωσε στους παίκτες το κίνητρο να παλέψουν για τον σημερινό αγώνα.

Survivor Νίκησαν για πρώτη φορά οι Κόκκινοι

Η προσπάθεια λοιπόν των Κόκκινων στέφθηκε με επιτυχία και επιτέλους έκαναν την πρώτη τους νίκη! Αυτό επιβεβαιώνει απόλυτα και το spoil που σας έχουμε δώσει εμείς πρώτα από σήμερα το πρωί! Για πρώτη φορά οι Κόκκινοι θα πάνε στο συμβούλιο ως «καλεσμένοι» και θεατές, με τους Μπλε να χρειαστούν για πρώτη φορά να ψηφίσουν έναν δικό τους παίκτη για αποχώρηση.

Ο Νίκος Μπάρτζης κέρδισε την ατομική ασυλία

Οι Μπλε για πρώτη φορά στο Survivor 4 έχασαν το παιχνίδι και μάλιστα την ασυλία και έτσι ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία ήταν ο Νίκος Μπάρτζης.

Survivor 4 Ο Νίκος Μπάρτζης κέρδισε την ατομική ασυλία

Για πρώτη φορά οι Κόκκινοι θα πάνε ως θεατές στο συμβούλιο ενώ οι Μπλε θα χρειαστεί να ψηφίσουν έναν δικό τους παίκτη, εκτός φυσικά από τον Νίκο Μπάρτζη όπως ακριβώς δηλαδή σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly!

Χαμός στο συμβούλιο - Ξέσπασαν σε γέλια οι Μπλε εις βάρος της Ανθής

Στο συμβούλιο του Survivor 4 οι παίκτες των Μπλε έδειξαν για ακόμη μια φορά τον χαρακτήρα τους, μιας και ξέσπασαν σε γέλια εις βάρος της Ανθής Σαλαγκούδη.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος και οι υπόλοιποι παίκτες ήθελαν να δώσουν τα συγχαρητήρια τους στην Ανθή μπροστά σε όλους τους παίκτες για το πείσμα της στις νίκες και την εξέλιξη της αγωνιστικά.

Survivor 4 Ξέσπασαν σε γέλια οι Μπλε εις βάρος της Ανθής

Στο άκουσμα των σχολίων αυτών, η Άννα Μαρία, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Αλέξης Παππάς ξέσπασαν σε γέλια προκαλώντας έτσι αρκετές αντιδράσεις από τους παίκτες των Κόκκινων.

Φυσικά, ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο και απαίτησε να μάθει τον λόγο που οι αντίπαλοι γελάνε εις βάρος της Ανθής, με τους παίκτες των Μπλε να προσπαθούν να δικαιολογήσουν την στάση τους.

Η Βαλέρια Χοψονίδου η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Στο επεισόδιο του Survivor 4, οι Μπλε έχασαν την ασυλία και έτσι όρισαν ως υποψήφια προς αποχώρηση την Βαλέρια Χοψονίδου.

Survivor 4 Η Βαλέρια Χοψονίδου η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Όπως ήταν αναμενόμενο και όπως συμβαίνει και σε κάθε συμβούλιο οι εντάσεις και οι καυγάδες έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους, με τους Μπλε να επιβεβαιώνουν τον άσχημο χαρακτήρα τους.

Αφού έλυσαν κάποιες διαφωνίες, ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας και τελικά η παίκτρια που βρίσκεται υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Βαλέρια Χοψονίδου.