Survivor 4: Το ακατάλληλο πλάνο του Κόρομι - Φάνηκε η πίσω του όψη

Άλα Τζέιμς στιλ!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Το ακατάλληλο πλάνο του Κόρομι - Φάνηκε η πίσω του όψη

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ένας από τους πιο δυνατούς αλλά και... γοητευτικούς παίκτες του Survivor 4. Έχει άψογο κορμί, υπέροχα μάτια, αλλά και γενικά είναι ένας ήρεμος χαρακτήρας μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στο χθεσινό 2/2 επεισόδιο, χάρισε στις θαυμάστριες του ένα... απίστευτο πλάνο, το οποίο αποκάλυψε και έδειξε η Soula Glamourous μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μετά τη νίκη της κόκκινης ομάδας, όλοι οι παίκτες βούτηξαν στην πισίνα για να καθαριστούν από τις λάσπες, αλλά και να πανηγυρίσουν. Τότε ήταν που το μαγιό του Γιώργου Κόρομι έπεσε, με αποτέλεσμα να φανεί λίγο η πίσω όψη του.

Το περιστατικό αυτό, μάλιστα, μοιάζει με πολλά του Τζέιμς Καφετζή, καθώς έχει χάσει κιλά και το μαγιό δεν του κάθεται σωστά. Ειδικά δε όταν βαραίνει, λόγω του νερού.

Survivor 4 Κόρομι απαγορευτικό πλάνο

Λίγα πράγματα για τη ζωή του Γιώργου Κόρομι

Έχει εργαστεί καιρό ως μοντέλο για γνωστούς οίκους μόδας και έχει περπατήσει και σε πασαρέλες στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας.

Τα μοντέλα φαίνεται πως δεν πάνε μόνο στο GNTM και έτσι ο Γιώργος Κόρομι τράβηξε τον δρόμο του προς τον Άγιο Δομίνικο, όπου εντυπωσιάζει με τις αθλητικές επιδόσεις του αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο βοηθάει στην επιβίωση στην καλύβα.

Με μια μικρή αναζήτηση που κάναμε, εντοπίσαμε φωτογραφίσεις που έχει κάνει στο παρελθόν ο παίκτης των μαχητών αλλά και στιγμιότυπα από πασαρέλες που έχει περπατήσει.

Γιώργος Κόρομι πασαρέλαΓιώργος Κόρομι σώμαΓιώργος Κόρομι μοντέλο

Ο Γιώργος Κόρομι είναι 33 ετών, μένει στην Αθήνα και είναι επιχειρηματίας -διατηρεί καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα, έχει σπουδάσει γραφιστική και 3D Animation.

Λατρεύει τις εξορμήσεις στη φύση και το ψαροντούφεκο και πιστεύει ότι αυτό θα τον βοηθήσει στον Άγιο Δομίνικο. Του αρέσει να ζει στα άκρα και να μην κάθεται στον καναπέ.

Αντιπαθεί τους γκρινιάρηδες, τους εγωκεντρικούς και τους ψωνισμένους. Δεν του αρέσει να χάνει και στο μυαλό του υπάρχει μόνο η νίκη. Θεωρεί τον εαυτό του ήρεμη δύναμη και θέλει να είναι ένα σημαντικό μέλος της ομάδας του.