Survivor 4 spoiler 3/2: Το Ευτυχείτε αποκάλυψε πως δεν ισχύει η αποχώρηση της Μαριπόζας

Πότε ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 3/2: Το Ευτυχείτε αποκάλυψε πως δεν ισχύει η αποχώρηση της Μαριπόζας

Χθες το Πρωινό αποκάλυψε πως η Μαριπόζα είναι εκείνη η οποία αποχωρεί από το Survivor 4, στο σημερινό 3/2 συμβούλιο του νησιού. Ωστόσο, η εκπομπή Ευτυχείτε, διέψευσε την εν λόγω διαρροή.

Συγκεκριμένα, η ψηφοφορία που ανέδειξε τις 3 υποψήφιες προς αποχώρηση ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ, ενώ οι τηλεφωνικές γραμμές έκλεισαν τα μεσάνυχτα. Γεγονός που διαψεύδει το spoiler που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος,νωρίτερα το πρωί της ίδιας ημέρας.

Survivor 4 spoiler 3/2

«Η ψηφοφορία έγινε τα ξημερώματα σήμερα, έληξε, οπότε αυτά που έλεγαν από χθες ότι φεύγει η Μαριπόζα δεν ισχύουν. Μάλιστα, αν βάλεις κάτω την δημοφιλία, του καθενός και ήταν χαμηλά, δεν ισχύει πάλι γιατί ο ομάδες έχουν αλλάξει και όλος ο τρόπος του παιχνιδιού. Οπότε, μην λέμε από το μυαλό μας πράγματα», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Να σημειώσουμε πως ακόμη δεν είναι 100%% σίγουρο, για το ποια παίκτρια αποχωρεί απόψε το βράδυ. Μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr, καθώς το απόγευμα θα σας αποκαλύψουμε το όνομα!

Survivor 4 spoiler 3/2: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Τετάρτη 3/2, τελευταία ημέρα της εβδομάδας για το Survivor 4 και οι δυο ομάδες, Μπλε και Κόκκινοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης για να κερδίσουν το πιο πολυπόθητο έπαθλο του παιχνιδιού, το έπαθλο της επικοινωνίας. Ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει; Το Youweekly.gr ξέρει για ακόμα μια φορά...

Το βράδυ της Τρίτης, όπως σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr από πολύ νωρίς, η Κόκκινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τους Μπλε και με μεγάλη διαφορά στο σκορ. Πράγμα πρωτοφανή για τα ως τώρα δεδομένα!

Σήμερα, από όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής οι Κόκκινοι θα παλέψουν πολύ σκληρά για το συγκεκριμένο έπαθλο καθώς από τότε που έγιναν οι αλλαγές στις ομάδες δεν το έχουν "γευτεί" ποτέ οπότε μπορείτε να φανταστείτε πόσο τρελά το θέλουν!

Γνωρίζετε πως το Youweekly.gr σε ότι πληροφορία σας έχει δώσει μέχρι στιγμής για το Survivor από την αρχή του έως και σήμερα δεν έχει πέσει ποτέ έξω! Βέβαια, δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να συμβεί κι αυτό αφού άνθρωποι είμαστε, σφάλματα κάνουμε! Αλλά νομίζουμε θα αργήσει πολύ να έρθει αυτή η στιγμή!

Για σήμερα, λοιπόν, οι πρώτες πληροφορίες μας αναφέρουν πως οι Κόκκινοι έχουν πολλές ελπίδες για νίκη! Δεν σας το λέμε 100% ακόμα γιατί πραγματικά αρνούμαστε να πιστέψουμε πως θα κάνουν τρία σερί! Αλλάζουν πολύ γρήγορα τα πράγματα και έχουμε γίνει δύσπιστοι μέχρι κι εμείς!

Αναμένετε για μέσα στην ημέρα, θα επιστρέψουμε όχι μόνο με 100% έγκυρο spoil για το ποια ομάδα κερδίζει, αλλά και για το ποια είναι η παίκτρια που φεύγει, αν και οι πρώτες πληροφορίες έχουν δώσει συγκεκριμένο όνομα!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα spoils!