Survivor 4: Νίκησαν δεύτερη φορά σερί οι Κόκκινοι με σκορ 10-3

Επέστρεψαν δυναμικά και σήμερα στον στίβο μάχης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Νίκησαν δεύτερη φορά σερί οι Κόκκινοι με σκορ 10-3

Ιστορικές στιγμές ζούμε στο Survivor 4 με τους Κόκκινους να δείχνουν έναν άλλο εαυτό και να κερδίσουν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Μετά την απόλυτη χθεσινή ανατροπή των Κόκκινων, οι Μπλε φάνηκε να μην μπορούν καθόλου να χωνέψουν την ήττα τους αλλά και το ότι για πρώτη φορά θα χρειαζόταν να ψηφίζουν έναν δικό τους παίκτη.

Survivor 4 Νίκησαν δεύτερη φορά σερί οι Κόκκινοι με σκορ

Οι Κόκκινοι όμως φαίνεται να επέστρεψαν δυναμικά στον στίβο μάχης και πιο αποφασισμένοι από ποτέ! Αυτό φάνηκε από την αρχή καθώς κατάφεραν να φτάσουν στους σερί 7 πόντους χωρίς η αντίπαλη ομάδα να μην κερδίσει ούτε έναν βαθμό!

Από το νωρίς το πρωί εμείς σας έχουμε ενημερώσει σχετικά με το αποψινό αποτέλεσμα της νίκης και για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας!

Έτσι και στο σημερινό επεισόδιο οι Κόκκινοι θα πάνε απλά ως θεατές στο συμβούλιο μάχης ενώ οι Μπλε θα χρειαστούν να ψηφίσουν ξανά έναν παίκτη από την ομάδα τους, τον οποίο βέβαια εμείς σας έχουμε αποκαλύψει ήδη!

Survivor 4 - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Πιστεύω ότι έπρεπε να είμαι εγώ η νικήτρια»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It και μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της συμμετοχής της στο παιχνίδι του Survivor 4.

Η πρώην παίκτρια, αναφέρθηκε στους συμπαίκτες της, στα όσα βίωσε, αλλά και στις κόντρες που επικρατούν μέσα στο ριάλιτι.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, είπε αρχικά χαρακτηριστικά: «Είμαι πάρα πολύ δυναμική, αγαπάω την γυμναστική, έμπαινα στον στίβο μάχης και τα έδινα όλα, έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Δίνω το 100% του εαυτού μου και πιστεύω ότι έπρεπε να είμαι εγώ η νικήτρια του Survivor».

Η Ιωάννα Μαλέσκου μένοντας άφωνη της απάντησε: «Αυτό που λες θα συζητηθεί τώρα».

Survivor 4 Ελίζαμπεθ Ελέτσι Love it

Τέλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ανέφερε: «Έχω το γνώθι σαυτόν. Ξέρω ποια είμαι και ήξερα σε ποιο ριάλιτι έμπαινα. Είχα την τόλμη και το σθένος να πω, όπως και είπα ότι έπρεπε να είμαι η νικήτρια. Και επειδή υπάρχει ένα κίνημα στα social media που με θέλουν να μπω στο παιχνίδι, μακάρι να γίνει για να σώσω και την Κόκκινη ομάδα». Ενώ, λίγες ημέρες πριν έκραξε την Ασημίνα.