Survivor 4 - Νέες δηλώσεις Ιγγλέζου: "Ο Ασημακόπουλος είναι διπρόσωπος"

Κατακεραύνωσε Μαργαρίτη και Κόκκινη ομάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Νέες δηλώσεις Ιγγλέζου:

Σα να μη μας τα λέει καλά η Ασημίνα Ιγγλέζου! Πριν από λίγες ημέρες, που επέστρεψε από το Survivor, μπροστά στις κάμερες φώναζε περί «σκηνοθεσίας» της παραγωγής όσον αφορά τη στιγμή που αποχωρεί από το συμβούλιο και δεν χαιρετάει κανέναν από την ομάδα της, την Κόκκινη, και σήμερα -λίγες ημέρες μετά- δηλώνει πως δεν το έκανε σκόπιμα, γιατί θα έβγαινε στημένο. Ας το προσπεράσουμε, όμως, κι αυτό...

Η πρώην παίκτρια του Survivor, μέσω skype, παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Love it και τους άδειασε όλους κανονικότατα. Αρχικά, είπε πως δεν αισθανόταν δεμένη με την κόκκινη ομάδα και γνώριζε πως, και δυνατή αγωνιστικά να ήταν, πάλι θα προσπαθούσαν να την πετάξουν εκτός και έπειτα γείωσε τον Ασημακόπουλο, αποκαλώντας τον διπρόσωπο.

Εννοείται πως αναφέρθηκε και στη Σοφία Μαργαρίτη, με την οποία είχε έντονη κόντρα και είχαν λογομαχήσει αρκετές φορές στην καλύβα τόσο των Μαχητών όσο και των Κόκκινων, αφού έγινε η διαμόρφωση.

Τέλος, έλυσε την απορία τού τι είχε συμβεί με τον Γιώργο Κοψιδά και απέφευγε να του δώσει ακόμα και το χέρι της.

Οι δηλώσεις της Ασημίνας Ιγγλέζου μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Απειλεί με αποχώρηση όλη η μπλε ομάδα του Survivor

Συναγερμός έχει σημάνει στην παραγωγή του Survivor 4, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τις δύο σερί νίκες της κόκκινης ομάδας. H μεγάλη αδικία της παραγωγής προς την μπλε ομάδα έχει εξοργίσει αρκετούς, μεταξύ των οποίων και τους παίκτες.

Είναι χαρακτηριστικό πως όσες κινήσεις έχουν γίνει με νέους παίκτες, όχι απλά έχουν ενισχύσει την κόκκινη ομάδα, αλλά έχουν αποδυναμώσει και την μπλε!

Συγκεκριμένα, η παραγωγή πρόσθεσε στους «Μπλε» δύο παίκτες αδύναμους αγωνιστικά, ενώ στους «Κόκκινους» τρεις... άπιαστους! Πρόκειται για μια καταφανέστατη αδικία προς τους «Mπλε», οι οποίοι μάλιστα, χθες, ξέσπασαν κατά της παραγωγής!

Δείτε στο Athensmagazine.gr τι συνέβη στον Άγιο Δομίνικο