Survivor 4 - Βασάλος: «Ο Νίκος κατηγορεί τα κορίτσια για κλίκα, όταν την ίδια στιγμή έχει κάνει το ίδιο»

Το καρφί του για τα λεγόμενα του παίκτη των Μπλε στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Βασάλος: «Ο Νίκος κατηγορεί τα κορίτσια για κλίκα, όταν την ίδια στιγμή έχει κάνει το ίδιο»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παρακολουθεί φανατικά τον φετινό κύκλο του Survivor και με αφορμή το χθεσινοβραδινό επεισόδιο προχώρησε σε ένα ακόμη ξέσπασμα του.

Ο πρώην παίκτης του επιτυχημένου ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται να μην χάνει κανένα επεισόδιο του νέου κύκλου και κάθε φορά σχολιάζει και εκφράζει την δική του προσωπική γνώμη.

Το ίδιο έκανε και χθες το βράδυ με αφορμή το συμβούλιο του νησιού αλλά και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Ο Κωνσταντίνος λοιπόν, δεν δίστασε να αδειάσει τον Νίκο Μπάρτζη, τον παίκτη των Μπλε.

Μέσω ενός instastory του έγραψε χαρακτηριστικά: «Η υποομάδα ψήφισε Ελευθερία επειδή δεν είναι μαζί τους και ο Νίκος “τιμώρησε” την Μαριπόζα επειδή έφυγε από αυτούς και κάνει παρέα με 2 κορίτσια!

Ο Νίκος κατηγορεί τα κορίτσια για κλίκα, όταν την ίδια στιγμή έχει κάνει το ίδιο με τους άλλους 5 από την αρχή του παιχνιδιού».

Survivor 4 - Βασάλος instastory

Κωνσταντίνος Βασάλος - Survivor 4: «Έχουν τεράστια διαφορά οι αμοιβές τότε με τώρα»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στη κάμερα του Πρωινού και απάντησε σε όσα ακούγονται πως το φετινό Survivor είναι και το πιο δύσκολο αλλά και για το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο All Star.

«Το φετινό Survivor είναι πολύ καλύτερο από τα δύο προηγούμενα. Έχουν πιο ενδιαφέρον οι παίκτες. Βέβαια έχουμε μια μικρή διαφορά στο θέμα δυναμικότητας παικτών. Επειδή ο Λιανός το έχει πει πολλές φορές ότι είναι το πιο δύσκολο Survivor το φετινό, εγώ προσωπικά δε συμφωνώ. Αλλά δε μπορώ να ξέρω, γιατί δεν είμαι στο τωρινό. Οπότε μόνο έτσι μπορώ να συγκρίνω τις καταστάσεις ενώ πριν λίγες μέρες "πέταξε" ένα καρφί για τα αγωνίσματα.

Για μένα έχει ξεχωρίσει πάρα πολύ ο James από τους Μπλε και ο Κόρομι από τους Κόκκινους. Εμείς σαν Μαχητές παίρναμε 900 ευρώ το μήνα. Εμείς από τις κουβέντες που κάναμε μεταξύ μας έχουν τεράστια διαφορά οι αμοιβές τότε με τώρα. Θα πήγαινα σε All Star Survivor και χωρίς κάμερες να γίνονταν» τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.