Survivor 4: Η Ολυμπία Χοψονίδου έστειλε μήνυμα στην αδερφή της, Βαλέρια

Ξέσπασε σε κλάματα μόλις το διάβασε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Η Ολυμπία Χοψονίδου έστειλε μήνυμα στην αδερφή της, Βαλέρια

Πολύ βαρύ ήταν το κλίμα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 με το έπαθλο επικοινωνίας, χάρη στου οποίου η Βαλέρια δέχτηκε μήνυμα από την αδερφή της, Ολυμπία Χοψονίδου.

Μετά την νίκη της ομάδας τους με σκορ 10-6 έναντι των Κόκκινων, οι παίκτες έκατσαν στον καναπέ της παραλίας, έφαγαν τα φρούτα τους και έπειτα διάβασαν τα μηνύματα των αγαπημένων τους συγγενικών προσώπων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι οι παίκτες ξέσπασαν σε δάκρυα και λυγμούς μόλις είδαν ποιοι τους έστειλαν τα δικά τους υποστηρικτικά μηνύματα.

Τόσοι οι κοπέλες όσο και ο Πάνος Καλίδης έδειξαν πόσο πιο πολύ ευαίσθητοι είναι συγκριτικά με τους υπόλοιπους Μπλε καθώς δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν ούτε δευτερόλεπτο τα δάκρυα τους.

Την ίδια στιγμή η Βαλέρια Χοψονίδου διάβασε το μήνυμα που της έστειλε η αδερφή της, Ολυμπία, μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια και φυσικά σαν γνωστό πρόσωπο που είναι όλοι οι παίκτες έσπευσαν να την ρωτήσουν για την σχέση που έχουν οι δύο αδερφές.

Survivor 4 Η Ολυμπία Χοψονίδου έστειλε μήνυμα στην αδερφή της, Βαλέρια

Μάλιστα, η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη επέλεξε μια φωτογραφία που απεικονίζονται οι δυο τους η οποία σχολιάστηκε αρκετά από τους Μπλε, κάνοντας λόγο για το πόσο μοιάζουν αλλά και το πόσο όμορφες είναι.

Survivor 4 - Ολυμπία Χοψονίδου: «Η Βαλέρια πήγε εκεί για ηλιοθεραπεία, χυμό καρύδας κλπ»

Η Βαλέρια Χοψονίδου έχει μπει στο Survivor 4 και στην ομάδα των μπλε και το «τρολάρισμα» στα social media είναι μεγάλο αφού δεν μπορεί να αγωνιστεί. Η αδερφή της Ολυμπία Χοψονίδου απαντά χιουμοριστικά στα όσα λέγονται.

Στο χθεσινό αγώνισμα που είχε ως βασικό στοιχείο το νερό, η Βαλέρια λόγω μια ωτίτιδας που την ταλαιπωρεί δεν μπορούσε να αγωνιστεί με αποτέλεσμα να δέχεται «πυρά» στο instagram και το twitter.

Η παίκτρια των Μπλε, «έφερε» το πρόβλημα υγείας από την Ελλάδα, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο αφού και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης που βλέπει φανατικά το ριάλιτι δήλωσε με χιούμορ πως η παίκτρια μοιάζει με Έλληνα φαντάρο κατηγορίας 14!

Στα σχόλια απάντησε η Ολυμπία που στηρίζει την αδερφή της λέγοντας πως η Βαλέρια έχει πάει για διακοπές, ηλιοθεραπεία και χυμούς καρύδας.

Η ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου για την αδερφή της Βαλέρια: