Μάριος Πρίαμος - Survivor 4: "Το 95% που δηλώνει συμμετοχή, δεν κάνει γι' αυτό το παιχνίδι"

"Η Ανθή Σαλαγκούδη μου θυμίζει πολύ την Ειρήνη Αϊνατζιόγλου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάριος Πρίαμος - Survivor 4:

Μετά την ένταση μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Σπύρου Μπιμπίλα στο Ευτυχείτε, το πρωί της Παρασκευής, εμφανίστηκε ο Μάριος Πρίαμος, πρώην παίκτης του Survivor και σχολίασε κάποια από τα περιστατικά που έχουν διαδραματιστεί στο παιχνίδι. Έτσι για να χαλαρώσει το κλίμα...

Είπε πολλά, αλλά το πιο κορυφαίο ήταν πως χαρακτήρισε την Ανθή Σαλαγκούδη ως Ειρήνη Αϊνατζιόγλου... Την θυμάστε;

Οι δηλώσεις του Μάριου Πρίαμου για το Survivor

Η συνέντευξη της Ειρήνης Αϊνατζιόγλου στο Youweekly.gr

Η Μαριάννα Καλέργη, ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από τους Διάσημους στο τότε Survivor και σε όλες τις συνεντεύξεις της είχε πει πως έγινε σεξ στην ομάδα των Μαχητών και πως ένα ειδύλλιο φάνηκε και στην κάμερα, αυτό του Κώστα μισθοφόρου και της Ειρήνης στην παραλία… Η ίδια ξεκαθαρίζει: «Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό! Δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο στην ομάδα μας! Όσο αυτό που είδατε στην τηλεόραση, ήταν μία εικόνα που παρεξηγήθηκε, τίποτα παραπάνω. Δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους…«. Ωστόσο, δεν θα μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε για τον Αγγελόπουλο και το πως είναι σαν χαρακτήρας. Στο τελευταίο επεισόδιο, συμπαίκτης του τον είπε διπρόσωπο κι εμείς είδαμε έναν άλλον άνθρωπο. Τι είναι στην πραγματικότητα…. «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πραγματικά είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί… Είναι άδικο να κρίνουμε έναν άνθρωπο από μία στιγμή αδυναμία που μπορεί να είχε! Δεν είναι καθόλου διπρόσωπος… Είναι αυτό που έχει δείξει… Ξεκάθαρός!»

Και πάμε στο φλέγον θέμα που ολοένα και φουντώνει… Τελικά ο Ορέστης Τσάνγκ τι πρόβλημα έχει με την αδερφή της; Έχει γίνει κάτι που μπορεί να μην ξέρουμε ή να μην έχουμε δει στην τηλεόραση; Η ίδια απαντάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο Youweekly.gr: «Κοίτα, γενικά αυτό που είχαμε παρατηρήσει είναι ότι η ομάδα των Μαχητών έχει μια συγκεκριμένη τακτική, οι άντρες της ομάδας, την μέθοδο σκούπα… Δηλαδή σε κάθε ψηφοφορία θέλουν να διώχνουν γυναίκες! Τώρα για τον Τσανγκ, δεν είναι κακό παιδί, έχει και αυτός την στρατηγική και την τακτική του εκεί μέσα… Ο Πάνος έδεσε πολύ με τον Τσανγκ, σαν άτομα, κάνουν παρέα στο νησί, ωστόσο αυτός που έχεις τις περισσότερες αρνητικές κριτικές είναι ο Τσανγκ γιατί μας έχει στοχοποιήσει. Όχι μόνο την αδερφή μου! Όλες τις γυναίκες!»

Δείτε όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί και την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Youweekly.gr: