Survivor 4 - Έλενα Κρεμλίδου: Όταν έκανε twerking στην εκπομπή του Κωστόπουλου, Όλα λάθος

Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Έλενα Κρεμλίδου: Όταν έκανε twerking στην εκπομπή του Κωστόπουλου, Όλα λάθος

Μπορεί τώρα να βασανίζεται και να κακοπερνάει στο Survivor 4 αλλά κάποτε η Έλενα Κρεμλίδου είχε χαρίσει στιγμές απείρου κάλους στην ελληνική τηλεόραση. Φυσικά και αναφερόμαστε στην τότε παρουσία της, το 2019, στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open, Όλα λάθος.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, βλέπετε, σήκωσε όρθια την Έλενα Κρεμλίδου για να του κάνει μαθήματα twerking. Τα υπόλοιπα έμειναν στην ιστορία...

Βίντεο με το twerking της Κρεμλίδου

Σε άσχημη κατάσταση το πρόσωπο της Έλενας Κρεμλίδου κατά την παραμονή της στο Survivor

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor το Youweekly team - που δεν του ξεφεύγει τίποτα και το ξέρετε - παρατήρησε πως η Έλενα Κρεμλίδου εκτός από χάλια ψυχολογικά ήταν... διαφορετική και εμφανισιακά! Συγκεκριμένα, σε κοντινά πλάνα της κάμερας φάνηκε έντονα πως η επιδερμίδα της στο πρόσωπο υποφέρει από ακμή!

Εννοείται πως επιστρατεύσαμε τις πηγές μας στον Άγιο Δομίνικο ακόμα και γι' αυτό καθώς σε κάποιους μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά... είναι θέμα υγείας!

Survivor 4 ΚρεμλίδουSurvivor 4 ΜαριπόζαSurvivor 4 Κρεμλίδου μαριπόζα ΣΚΑΙ

Μετά από ένα τηλεφώνημά μας, λοιπόν, ανακαλύψαμε και σας αποκαλύπτουμε στο Youweekly.gr πως η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου αντιμετωπίζει δερματικό πρόβλημα το οποίο της έχει "κοστίσει" το όμορφο πρόσωπό της.

Όπως μας αποκάλυψε ο άνθρωπός μας, το πρόσωπό της έχει σπυράκια, τα οποία και προσπαθεί να αντιμετωπίσει με το θαλασσινό νερό που ξέρουμε πως κάνει καλό στα πάντα! Το άγχος, η έλλειψη τροφής και τα σχετικά μπορεί να επιφέρει και τέτοια θέματα τα οποία όμως κανείς δεν γνωρίζει τι διαστάσεις μπορούν να πάρουν μακροχρόνια.

Μην ξεχνάμε πως η Ορθούλα Παπαδάκου, η οποία στο παρελθόν συμμετείχε στο παιχνίδι, είχε αναφέρει πως η περίοδό της της είχε κοπεί για πολλά χρόνια μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Να τονίσουμε πως η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και σε περίπτωση επιδείνωσης η παραγωγή θα επέμβει με φαρμακευτική αγωγή και ότι άλλο είναι απαραίτητο.