Survivor 4 - Highlights 3/2: Το ξέσπασμα της Κρεμλίδου, το «καρφί» στην Ελευθερίου και η αποχώρηση της Χοψονίδου

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Highlights 3/2: Το ξέσπασμα της  Κρεμλίδου, το «καρφί» στην Ελευθερίου και η αποχώρηση της Χοψονίδου

Ένα εκρηκτικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης στο Survivor 4 αφού η Μπλε ομάδα είχε πολλές εντάσεις και τσακωμούς, στήνοντας στον τοίχο την Έλενα Κρεμλίδου και βάζοντας τα με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Αυτά είναι τα highlights του Survivor 4

Ο Αλέξης Παππάς ξεφτίλισε την Ελευθερία μπροστά σε όλους στην καλύβα

Ο κακός χαμός έγινε με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 με τον Αλέξη Παππά να ξεφτιλίζει την Ελευθερία Ελευθερίου μπροστά σε όλη την καλύβα.

Η ομάδα των Μπλε έχει διασπαστεί από το χθεσινό συμβούλιο για αυτό και όρισαν ως μια υποψήφια προς αποχώρηση την τραγουδίστρια της παρέας, που φαίνεται αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο επίκεντρο του σχολιασμού.

Ο Αλέξης Παππάς ωστόσο γύρισε στην καλύβα αρκετά νευριασμένος και ξέσπασε στην Ελευθερία, λέγοντας της πως απαιτεί να σταματήσει να μιλάει πίσω από την πλάτη του.

Στον τσακωμό φυσικά συμμετείχε και η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία εξοργίστηκε πραγματικά με την τραγουδίστρια, που πλέον μόνο φίλες δεν είναι!

Μάλιστα, η ίδια ήταν έτοιμη να.. την πιάσει από το μαλλί με την Ελευθερία ωστόσο να συγκρατεί τα νευρά της και να κρατά επίπεδο.

Έστησαν στον τοίχο την Μαριπόζα - Βραδιά θρίλερ στην καλύβα τον Μπλε

Η Έλενα Κρεμλίδου έκλαιγε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor και στο συμβούλιο αποχώρησης, αλλά σύντομα η διπρόσωπη συμπεριφορά της θα «ξεσκεπαζόταν», έχοντας αποκαλέσει ως «λαϊκιά» μια συμπαίκτριά της.

Η Μαριπόζα, άλλωστε, είναι… Instagrammer και με «τριτοδεύτερους», όπως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δεν κάνει παρέα. Για αυτό το λόγο, όπως ανέφεραν οι συμπαίκτες της μετά το συμβούλιο, δίχως να τη λυπούνται παρά τα κλάματά της, είχε εκφράσει η χαρά της που ήρθε στην παραλία των «Μπλε» μια… διασημότητα σαν την Άννα Μαρία Βέλλη.

Μετά την προσπάθεια της να θυματοποιηθεί στο συμβούλιο, οι συμπαίκτες της, την αποκάλυψαν μπροστά στις κάμερες το ίδιο βράδυ, μιλώντας για τη συμπεριφορά της απέναντι στη Μαριαλένα και την αντίδραση στην ανακατανομή των ομάδων.

Παπαδόπουλος: «Η Ελευθερία πριν το χθεσινό συμβούλιο ούρλιαζε»

Δίχως τέλος φαίνεται να είναι σήμερα στο Survivor 4 τα ξεσπάσματα, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να τα βγάζει όλα στην φορά για την Ελευθερία Ελευθερίου.

Οι Μπλε χθες όρισαν για υποψήφια προς αποχώρηση την τραγουδίστρια της ομάδας, με την ίδια λίγο μετά να προχωρά σε ένα αδιανόητο ξέσπασμα και να πετάει την μπαντάνα της.

Φυσικά αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τους Κόκκινους, οι οποίοι με την σειρά τους έβγαλαν τα φτυάρια και ξεκίνησαν να συζητάνε τα χθεσινά γεγονότα του συμβουλίου.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος λοιπόν αποκάλυψε πως πριν ξεκινήσει το συμβούλιο η Ελευθερία ήταν έξαλλη και συνέχεια ούρλιαζε και φώναζε, ενώ μόλις μπήκαν όλοι και ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας, ηρέμησε.

Ταυτόχρονα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεσκέπασε τους Μπλε κάνοντας λόγο για την Έλενα Κρεμλίδου και τους αδιανόητους λυγμούς της, επιβεβαιώνοντας πως οι Μπλε χωρίστηκαν για τα καλά και πως είναι η ώρα να πέσουν οι μάσκες.

Πέρασε στην αντεπίθεση η Κρεμλίδου - Το αδιανόητο ξέσπασμα της προς τους Μπλε

Τεράστια επίθεση έχει δεχτεί από χθες η Έλενα Κρεμλίδου στο Survivor, με σχεδόν όλη την ομάδα να βρίσκεται εναντίον της. Έτσι και η ίδια δεν άργησε και ξέσπασε.

Ο Νίκος Μπάρτζης όρισε χθες ως υποψήφια την Μαριπόζα, με την ίδια λίγο μετά να ξεσπά σε απίστευτους λυγμούς. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις οι Μπλε γύρισαν στην καλύβα την έστησαν στο τοιχό και την άδειασαν κανονικότατα.

Ωστόσο η ίδια το επόμενη πρωί πέρασε στην αντεπίθεση, λέγοντας πως είναι άδικο να συμβαίνει όλος αυτός ο πόλεμος εναντίον της και πως παρόλο που ζήτησε συγγνώμη, κανένας δεν φάνηκε να την υποστηρίζει.

Ηλίας και Ντάφι πέταξαν τα μαγιό κι έκαναν γυμνοί μπάνιο

Άκρως αποκαλυπτικοί ήταν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Τριαντάφυλλος καθώς κολύμπησαν χωρίς τα μαγιό τους.

Πολλές φορές έχει αποδειχθεί ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι παίκτες μεταξύ τους δεν ντρέπονται και έχουν αρκετή οικειότητα.

Έτσι, οι δύο παίκτες των Κόκκινων αποφάσισαν να πετάξουν τα μαγιό τους και να κάνουν γυμνοί μπάνιο, με την κάμερα φυσικά να καλύπτει αυτά που πρέπει! Άραγε τι έχει να πει για αυτό η κοπέλα του Ηλία, Αλεξάνδρα;

Ξέσπασε σε κλάματα ο Τριαντάφυλλος για την γυναίκα του

Πλάνταξαν στο κλάμα οι παίκτες του Survivor λίγο πριν από το αγώνισμα, με το έπαθλο επικοινωνίας να τους συγκινεί και να μην το κρύβουν μέσω των δακρύων τους, ενώ ο Τριαντάφυλλος δεν άργησε να ξεσπάει σε λυγμούς αναφερόμενος στην γυναίκα του.

Ο τραγουδιστής της παρέας έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθησία του αλλά και την αγάπη που τρέφει για την οικογένεια του. Όπως είναι φυσιολογικό, του λείπουν πολύ οι δικοί του άνθρωποι και ιδίως η γυναίκα και το παιδί του.

Έτσι στο άκουσμα του σημερινού επάθλου επικοινωνίας, ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα με την ελπίδα ότι μετά από τόσες μέρες θα ακούσει και θα δει την οικογένεια του.

Ο Γιώργος Λιανός μετά από λίγο συγκέντρωσε τις δύο ομάδες και ανακοίνωσε το έπαθλο, που για ακόμη μια φορά είναι η επικοινωνία, ύστερα από τις δύο ασυλίες, που προηγήθηκαν.

Η είδηση αυτή έκανε τους παίκτες να «ξεσπάσουν» σε δάκρυα, με την Πάνο Καλίδη ακόμη να μην κρύβει τη συγκίνησή του. «Μπαμπά σε αγαπώ», ήταν η φράση της Άννας Μαρίας Βέλλη, που «ξέσπασε», με την Έλενα Κρεμλίδου, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον τραγουδιστή και τη Σοφία Μαργαρίτη να ακολουθούν, ενώ η τελευταία δεν έκρυψε, ότι παίζει στο ριάλιτι για τα παιδιά της. Να σημειώσουμε ωστόσο ότι πριν τα κλάματα του τραγουδιστή, ο ίδιος μαζί με τον Ηλία βούτηξαν χωρίς μαγιό!

Συνεχίζει τις απειλές ο Chris στην Κρεμλίδου - «Η τιμωρία σου ήταν λίγη»

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, ο Κρις Σταμούλης δε σταματά να δείχνει ποιος πραγματικά είναι ο χαρακτήρας του, με τον δικηγόρο να απειλεί και πάλι με… ψευτομαγκιές την Έλενα Κρεμλίδου, τονίζοντάς της πως η τιμωρία της είναι λίγη.

Η Μαριπόζα βρίσκεται στην κρίση του κοινού, καθώς τέθηκε ως υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα της, με την κλίκα να την έχει βάλει στο μάτι και τον Κρις, ειδικά, να την απειλεί συνέχεια, όπως έκανε και στο προηγούμενο επεισόδιο.

Ο δικηγόρος συνεχίζει στην ίδια ακριβώς… μαφιόζικη τακτική, επισημαίνοντας πως η τιμωρία της δεν ήταν λίγη, καθώς η πραγματική τιμωρία μάλλον θα έπρεπε να είναι να φύγει από το παιχνίδι, κάνοντάς το όμως με τρόπο ανέντιμο.

Νίκησαν οι Μπλε με σκορ 10-6

Ο σημερινός αγώνας του Survivor 4 μόλις έληξε με νικητές για ακόμη μια φορά τους Μπλε, οι οποίοι κατάφεραν και να σημείωσαν σκορ 10-6 έναντι των Κόκκινων.

Μπορεί η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά να νίκησε σερί τους δύο αγώνες για την ασυλία, όμως οι Μπλε φαίνεται να μην πτοήθηκαν για αυτό και σήμερα επέστρεψαν πιο δυναμικοί από ποτέ.

Το σημερινό έπαθλο ήταν η επικοινωνία με την οικογένεια του κάθε παίκτη, κάτι που φυσικά προκάλεσε αρκετά κλάματα, μετατρέποντας το κλίμα των δύο ομάδων αρκετά βαρύ.

Ωστόσο, οι Μπλε κατάφεραν και κέρδισαν την αντίπαλη ομάδα με σκορ 10-6 με τον Πάνο Καλίδη να σημειώνει τον νικητήριο πόντο, όπως ακριβώς σας είχαμε αποκαλύψει εμείς το πρωί μέσα από τις αποκλειστικές μας πληροφορίες.

Η ομάδα των Μπλε φαίνεται ανυπόμονη να απολαύσει το έπαθλο επικοινωνίας αλλά και την σαλάτα με τα φρούτα!

Εναντίον του Κοψιδά όλη η ομάδα των Κόκκινων μετά την ήττα τους

Ο σημερινός αγώνας του Survivor έληξε άδοξα για τους Κόκκινους, οι οποίοι έχασαν για ακόμη μια φορά από τους Μπλε και για αυτόν τον λόγο τα έβαλαν όλοι με τον Γιώργο Κοψιδά.

Οι Μπλε επέστρεψαν δυναμικά στον στίβο μάχης και νίκησαν τους αντιπάλους με 10-6. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Κόκκινοι πειράχτηκαν αρκετά για αυτό και μετά την λήξη του αγώνα τα πήραν άσχημα.

Ως αποτέλεσμα είχε να ξεσπάσουν στον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος βέβαια από την μεριά του ήταν αρκετά εκνευρισμένος, επισημαίνοντας πως η ομάδα είχε αρκετή ένταση και ο πάγκος τους δεν ήταν καλός για αυτό και έχασαν.

Αφού γύρισαν στην καλύβα, ο Κώστας Παπαδόπουλος άδειασε τον αρχηγό της ομάδας λέγοντας πως δεν ήταν καθόλου καλός σήμερα, ιδίως στους στόχους, για τους οποίους μάλιστα λέει ότι το έχει.

Η Ολυμπία Χοψονίδου έστειλε μήνυμα στην αδερφή της, Βαλέρια

Πολύ βαρύ ήταν το κλίμα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 με το έπαθλο επικοινωνίας, χάρη στου οποίου η Βαλέρια δέχτηκε μήνυμα από την αδερφή της, Ολυμπία Χοψονίδου.

Μετά την νίκη της ομάδας τους με σκορ 10-6 έναντι των Κόκκινων, οι παίκτες έκατσαν στον καναπέ της παραλίας, έφαγαν τα φρούτα τους και έπειτα διάβασαν τα μηνύματα των αγαπημένων τους συγγενικών προσώπων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι οι παίκτες ξέσπασαν σε δάκρυα και λυγμούς μόλις είδαν ποιοι τους έστειλαν τα δικά τους υποστηρικτικά μηνύματα.

Τόσοι οι κοπέλες όσο και ο Πάνος Καλίδης έδειξαν πόσο πιο πολύ ευαίσθητοι είναι συγκριτικά με τους υπόλοιπους Μπλε καθώς δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν ούτε δευτερόλεπτο τα δάκρυα τους.

Την ίδια στιγμή η Βαλέρια Χοψονίδου διάβασε το μήνυμα που της έστειλε η αδερφή της, Ολυμπία, μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια και φυσικά σαν γνωστό πρόσωπο που είναι όλοι οι παίκτες έσπευσαν να την ρωτήσουν για την σχέση που έχουν οι δύο αδερφές.

Τρομερό καρφί από την Άννα Μαρία στη Ελευθερία - «Κάνεις σαν τον γκόμενο μου»

Τρομερά «καρφιά» πέταξε η Άννα Μαρία Βέλλη στην Ελευθερία Ελευθερίου, μετά την ψήφο της ομάδας τους στο Survivor για την αποχώρηση, αφού σύμφωνα με τη μαρτυρία της τραγουδίστριας, η YouTuber της είπε πως κάνει… σαν τον γκόμενό της, με τον Αλέξη Παππά και τον Πάνο Καλίδη επίσης να της επιτίθενται.

Η κόντρα μεταξύ των παικτών της μπλε ομάδας συνεχίστηκε και στο συμβούλιο, όπου ένας παίκτης τους θα έπαιρνε τις λιγότερες ψήφους του κοινού και θα έφευγε από το νησί.

Η Ελευθερία είναι μία εξ αυτών, μην χάνοντας την ευκαιρία να μιλήσει εναντίον της Άννας Μαρίας. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε έναν καβγά τους μετά το προηγούμενο συμβούλιο ψηφοφορίας, όπου η Βέλλη της είπε πως κάνει… σαν τον γκόμενό της.

Αμέσως μετά, όμως, ο Αλέξης Παππάς και ο Πάνος Καλίδης έκραξαν την Ελευθερίου, επισημαίνοντας πως τους έχει πλησιάσει πριν από συμβούλιο, κάτι που αποκάλυψε… σε επίπεδο φλερτ νωρίτερα ο Αλέξης.

Έξαλλος ο Νίκος Μπάρτζης με τον Ασημακόπουλο - «Απαιτώ τώρα να μου ζητήσεις συγγνώμη»

Το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor εξελίχθηκε σε… ροντέο μεταξύ της μπλε και της κόκκινης ομάδας, με τον Νίκο Μπάρτζη να γίνεται έξαλλος, μετά από μια αναφορά του Γιώργο Ασημακόπουλου.

Οι «Κόκκινοι» έβαλαν σκοπό τους στο συμβούλιο να συνεχίσουν το έργο της… διάσπασης των «Μπλε», με τον Ασημακόπουλου να αναλαμβάνει ρόλο και να μιλά για ένα περιστατικό σε αγώνισμα, όπου ο Μπάρτζης έκανε bullying στον νέο παίκτη, Δημήτρη Μακρόπουλο.

Ο Μπάρτζης, με το… γνωστό του τρόπο, που τουλάχιστον παραπέμπει σε bullying, αρνήθηκε πως είχε τέτοια συμπεριφορά του, με το συμπαίκτη του να τα μαζεύει. Παράλληλα, αποκάλεσε «κωλοτούμπα» τον Ασημακόπουλο, κράζοντάς τον άγρια για την αναφορά του.

Aποχώρησε η Βαλέρια Χοψονίδου

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor 4 έφτασε στο τέλος του, μετά από ένα αρκετά έντονο και ανησυχητικό συμβούλιο. Η παίκτρια που επέλεξε ο κόσμος να αποχωρήσει από το παιχνίδι ήταν η Βαλέρια Χοψονίδου.

Μπορεί οι Μπλε να νίκησαν το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας, ωστόσο τα δύο προηγούμενα παιχνίδια ασυλίας τα κέρδισαν οι κόκκινοι, για αυτό και αναγκάστηκαν να ψηφίσουν έναν δικό τους παίκτη.

Έτσι, η ομάδα των Μπλε όρισαν υποψήφιες προς αποχώρηση την Βαλέρια, την Έλενα αλλά και την Ελευθερία. Ωστόσο, πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, διαδραματίστηκαν αρκετά σκηνικά και έντονοι καυγάδες μεταξύ των δύο ομάδων ενώ στο στόχαστρο βρέθηκε για ακόμη μια φορά η Ελευθερία.

Στο τέλος όμως του συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την παίκτρια που θα αποχωρούσε από το ριάλιτι επιβίωσης και θα επέστρεφε στην Ελλάδα, και αυτή τελικά ήταν η Βαλέρια Χοψονίδου.