Survivor 4: Έξαλλος ο Κρις με την Μαριπόζα - «Θα πληρώσει για αυτό που έκανε»

Έδειξε για ακόμη μια φορά τον χαρακτήρα του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Έξαλλος ο Κρις με την Μαριπόζα - «Θα πληρώσει για αυτό που έκανε»

Ο Κρις Σταμούλης έχει αποδειχθεί αρκετά… ύπουλος στο φετινό Survivor και άρχισε πάλι τις απειλές ως γνήσιος… ψευτόμαγκας, με τον ίδιο να αναφέρει σε παίκτριά του πως θα πληρώσει για αυτό, που του έκανε.

Όλα ξεκίνησαν από το τελευταίο συμβούλιο, όταν και η Έλενα Κρεμλίδου τον ψήφισε ως υποψήφιο προς αποχώρηση, με τον Κρις να είναι έξαλλος μαζί της και να ζητά το λόγο στο επόμενο επεισόδιο, τονίζοντάς της πως τον πρόδωσε με τη στάση της, καθώς βρίσκονταν μαζί στην ίδια υποομάδα, στο άλλοτε γκρουπ των Μαχητών.

«Θα πληρώσει για αυτό που έκανε…», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, παριστάνοντας ίσως τον… μάγκα λόγω του επαγγέλματός του, σε άλλη μια εμετική του αναφορά, όπως είχε κάνει όταν είπε στους αντιπάλους πως χαίρεται που δεν τρώνε. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό ο Κρις είχε δηλώσει πως χαίρεται που δεν τρώνε οι Κόκκινοι!

Survivor 4: «Ο Chris θα ταίριαζε πολύ με την Κάτια εμφανισιακά»

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε μέσω skype φίλους του Chris Σταμούλη. Ο Γιάννης Κοτταρίδης εξήγησε τι μπορεί να εννοούσε ο μαχητής του φετινού Survivor 4 με την ατάκα για τις γυναίκες που σύμφωνα με τον οποίο χρειάζονται “πλάσιμο”. Επίσης, ανέφερε πως θα ταίριαζε πολύ με την Κάτια Ταραμπανκό.

«Ο Χρήστος ήταν ένα πάρα πολύ ήσυχο παιδί. ‘Αρεσε πολύ στις γυναίκες, ρωτούσαν να μάθουν για αυτόν. Σε ότι αφορά τις γυναίκες και το ότι θέλουν πλάσιμο, ο χαρακτήρας του Κρις δε συμβαδίζει με όλο αυτό που έχει βγει προς τα έξω. Ο Κρις είναι ένα πολύ ευγενικό παιδί και σίγουρα δε θα το έλεγε έτσι. Ο Χρήστος πιστεύω πως θα ταίριαζε πολύ με την Κάτια…. τουλάχιστον εμφανισιακά.

Survivor 4 Chris  Κάτια

Αν μπείτε στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι περισσότερες φωτογραφίες του είναι χωρίς μπλούζα. Αν και απόφοιτος της Νομικής, έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στη γυμναστική και μόνο. Φέτος πιστεύω πως θα γίνει ανατροπή και θα κερδίσει το παιχνίδι, έχει μια πολύ ηγετική προσωπικότητα και είναι πολύ αληθινός» ανέφερε ο φίλος του Chris Σταμούλη.