Survivor 4: Ο Μπάρτζης όρισε υποψήφια για αποχώρηση την Κρεμλίδου - Πλάνταξε στο κλάμα

Ξέσπασε σε λυγμούς αφήνοντας άφωνους τους συμπαίκτες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ο Μπάρτζης όρισε υποψήφια για αποχώρηση την Κρεμλίδου - Πλάνταξε στο κλάμα

Ο Νίκος Μπάρτζης όρισε στο αποψινό συμβούλιο του Survivor την Έλενα Κρεμλίδου υποψήφια προς αποχώρηση, με την ίδια να κλαίει με λυγμούς.

Με κωμικοτραγικό τρόπο εξελίχθηκε η ψηφοφορία της μπλε ομάδας στο Survivor και στο συμβούλιο αποχώρησης του ριάλιτι επιβίωσης, αφού η κλίκα έψαχνε δικαιολογίας σε μια κλίκα… ανύπαρκτη, για να βγουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Survivor 4 υποψήφια η Κρεμλίδου

Η Βαλέρια Χοψονίδου ήταν η πρώτη παίκτρια, που τέθηκε στην κρίση του κοινού στο επεισόδιο της Δευτέρας (1/2), με τα νέα να είναι άσχημα για τους «Μπλε», αφού μετά την νίκη των «Κόκκινων» στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, έπρεπε να ψηφίσουν ακόμη δύο.

Η πρώτη ψηφίστηκε μέσω της ψήφου της ομάδας και ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ η δεύτερη, που υπέδειξε ο Νίκος Μπάρτζης και σας είχαμε ήδη αποκαλύψει εμείς το πρωί, ήταν η Έλενα Κρεμλίδου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι όσο μιλούσε ο αγρότης για υποομάδες, που δημιουργούνται, η Βαλέρια δε σταματούσε να γελάει, καθώς ήταν ξεκάθαρα μια δικαιολογία… του αέρα για την ψήφο του.

Ωστόσο, όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Έλενα η ίδια μετά από μερικά δευτερόλεπτα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Η ίδια δήλωσε ότι ψήφισε τον Σταμούλη για δικούς της λόγους και πως δεν θα έπρεπε να γίνεται όλη αυτή η «εκδίκηση» τώρα.

Χαρακτηριστικό ήταν μάλιστα πως λίγοι ήταν οι παίκτες που την παρηγόρησαν, μια από αυτές και η Ελευθερία, παρόλο που βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Survivor 4 - αποκλειστικό: Άσχημες εξελίξεις με την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 είδαμε την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου να αισθάνεται απομονωμένη από την ομάδας της και να έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα το οποίο την επηρεάζει αρκετά στην καθημερινή συμβίωση της καλύβας. Επίσης, και ο Νίκος Μπάρτζης την κατακεραύνωσε αποκαλώντας την "διπρόσωπη".

Ήταν σίγουρο, λοιπόν, πως θα ξεσκονίσω την ατζέντα μου, θα καλέσω τις έγκυρες πηγές μου από τον Άγιο Δομίνικο και θα μάθω το παρασκήνιο πίσω από αυτό! Και φυσικά τώρα που τα γνωρίζω όλα θα τα μοιραστώ μαζί σας μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr!

Όπως μου αποκάλυψε ο άνθρωπος μου, που ποτέ δεν πέφτει έξω, αφού μου έδωσε πρώτα spoil για το ποια ομάδα κερδίζει σήμερα, η Έλενα Κρεμλίδου τα έχει κάνει λίγο... μαντάρα στην ομάδα της!

Η αλήθεια είναι πως χωρίς να ξέρει κανείς τον λόγο πέρα από την ίδια, έχει πει πολλά στους συμπαίκτες της, πίσω από την πλάτη του ενός και του άλλου και όταν έγινε μια συζήτηση μεταξύ κάποιων αποκαλύφθηκε πως... κάτι πάει λάθος! Από τότε, όπως είναι λογικό, την έχουν περιθωριοποιήσει λίγο και η ίδια φαίνεται να μην το αντέχει...

Εδώ και καιρό σας είχαμε γράψει πως υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει οικειοθελώς και να επιστρέψει στην θέση της η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Για την επιστροφή της τελευταίας δεν είμαστε σίγουροι πλέον αλλά η πηγή μας μας είπε πως η Ελένη βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην κατάρρευση...

Λέτε να έχουμε καμία ανατροπή; Βέβαια, αν δεν αποχωρήσει από μόνη της γενικά τα βλέπουμε δύσκολα τα πράγματα γιατί ένα πουλάκι μας σφύριξε πως το όνομά της είναι πρώτο στην λίστα στους υποψήφιους προς αποχώρηση...