Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Βαλέρια Χοψονίδου - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Την εντόπισε ο φακός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Βαλέρια Χοψονίδου - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Η Βαλέρια Χοψονίδου επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Κυριακής μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4. Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε και την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο.

Στο συγκλονιστικό επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, η Βαλέρια Χοψονίδου ήταν η παίκτρια που αποφάσισε το κοινό να αποχωρήσει από το επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, η παίκτρια των Κόκκινων επέστρεψε σήμερα στην χώρα μας και φυσικά πολλοί ήταν οι δημοσιογράφοι αλλά και οι φωτογράφοι που την περίμεναν στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ωστόσο, η ίδια δεν προχώρησε σε κάποια συγκεκριμένη δήλωση, αλλά φάνηκε να είναι αρκετά ευγενική και χαμογελαστή με όλους.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη της Βαλέριας Χοψονίδου στην Ελλάδα από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly

Survivor 4 χοψονίδου επέστρεψε στην ελλάδα

Survivor 4 βαλέρια χοψονίδου ελλάδα

Survivor 4 χοψονίδου ελλάδα

Survivor 4 - Βαλέρια Χοψονίδου: "Την πρώτη μέρα που πήγα στους Μπλε δεν ήταν ευχάριστο"

Η Βαλέρια Χοψονίδου ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor 4 και συγκεκριμένα από την ομάδα των μπλε, όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει πρώτο το Youweekly.gr μέσα από τα καθιερωμένα spoils του.

Σήμερα, Παρασκευή 5/2 η εκπομπή Love it, έπαιξε τις αποκλειστικές δηλώσεις της Βαλέριας Χοψονίδου, από τις οποίες αποκαλύφθηκε πως τελικά δεν περνούσε και τόσο όμορφα όσο νόμιζαν οι τηλεθεατές στην καλύβα.

"Το περίμενα πως θα αποχωρήσω, γιατί μπήκα σε ένα σημείο του παιχνιδιού μετά από έναν μήνα οπότε τα παιδιά είχαν γίνει ήδη μια παρέα. Το περίμενα πως θα με ψηφίσουν γιατί αγωνιστικά δεν ήμουν αυτό που ήθελαν. Σίγουρα όμως θα μπορούσαν να μου δώσουν μια ευκαιρία. Την πρώτη μέρα που πήγα στην ομάδα όταν μιλούσαν όλοι μαζί και πλησίαζα, σταματούσαν. Δεν ήταν ευχάριστο, ένιωθα άβολα", δήλωσε η Βαλέρια Χοψονίδου και συνέχισε αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερα.

Ακούστε όλες τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο: