Survivor 4 - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: « Η Ασημίνα πάντα ζήλευε την ιδιότητα μου ως βασίλισσα του Mykonos Tv»

Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα στις δύο πρώην παίκτριες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: « Η Ασημίνα πάντα ζήλευε την ιδιότητα μου ως βασίλισσα του Mykonos Tv»

Το μεσημέρι της Κυριακής η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η γαζέλα του Survivor 4, μίλησε στην κάμερα του «Σου Κου Family» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην κόντρα της με την Ασημίνα Ιγγλέζου.

Συγκεκριμένα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δήλωσε: «Δεν το περίμενα να φύγω από το Survivor, ήταν άδικο ήμουν σίγουρη ότι δεν θα βγω και ότι με ψήφισε η Ανθή, ήταν άτοπο αυτό. Ήταν σαν να έχει κάτι προσωπικό μαζί μου. Από ότι κατάλαβα επειδή ήμουν ειλικρινής και της είπα ότι δεν κάνουμε μαζί ειδικά στα αγωνίσματα συνεργασίας, άλλαξε.

Survivor 4 - Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Ασημίνα Ιγγλέζου

Υπάρχει στρατηγική και πολλές είναι ακόμα όπως βλέπω οι κωλοτούμπες. Από πού να ξεκινήσω από τον Τριαντάφυλλο που δεν μου άρεσε καθόλου, αφότου η Ανθή έγινε δημοφιλέστερη κάθισε και την έγλυφε. Της είπα και συγνώμη που σε ψήφισα. Αυτό δεν ήταν σωστό δεν μου άρεσε καθόλου για τον Τριαντάφυλλο και δεν είναι και όμορφο για τον ίδιο. Έχει και την καριέρα του, έχει 26 χρόνια στον χώρο δεν έχει ανάγκη την Ανθή».

Αμέσως μετά αναφέρθηκε και στην σχέση της με την Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία σύμφωνα με την Ελίζαμπεθ ήθελε να γίνει δημοσιογράφος: «Γιατί με κάνεις τώρα και στεναχωριέμαι, ε όχι και τα κορίτσια του Mykonos Tv, μόνο η μία είναι η Βασίλισσα. Εγώ η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Όσο αφορά την Ασημίνα, πάντα ζήλευε την ιδιότητα μου, πάντα κολλούσε εκεί στον Πέτρο το Νάζο και ήταν φάουλ γιατί ήξερε ότι θα φάει χ και πόρτα».

Survivor 4 - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Μη μου μιλάς για την Ασημίνα, θα κάνω εμετό»

Λίγο μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και δε δίστασε να κράξει ανοιχτά την Ασημίνα Ιγγλέζου, ζητώντας από τον παρουσιαστή να μην της μιλάει γι΄αυτή καθώς θα κάνει εμετό.

Η Ελίζαμπεθ γύρισε πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα και από την πρώη κιόλας στιγμή δεν έκρυψε την ενόχλησή της με το γεγονός ότι ήταν αυτή που αποχώρησε από την ομάδα, δεδομένου ότι έφερνε πολλές νίκες.

«Γενικότερα δεν έχω πρόβλημα με την πείνα. Τρώγαμε ψάρια. Ο Κόρο να είναι καλά εκεί που είναι, μας ψάρευε και μας τα μαγείρευε η Σοφία, η οποία ήταν η μάνα στην καλύβα. Είναι πολύ καλή η Σοφία.

Μη μου μιλάς για την Ασημίνα. Μόλις έφαγα, δεν θέλω να κάνω εμετό.

Αυτός που κοροϊδεύει και έχει δυο πρόσωπα στο Survivor είναι ο Περικλής. Δεν μιλάει στα μούτρα, αν μιλούσε στα μούτρα δεν θα είχαμε πρόβλημα. Είναι αυτός που τα λέει πίσω από την κάμερα. Κάθεται και κάνει την κωλοτούμπα. Μπροστά μου ήταν εντάξει, αλλά σε ένα on είδα να έχει πρόβλημα με τα στήθη μου.», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.