Survivor 4: Η σύντροφος του Μπόγδανου είναι η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Είναι πρώην GNTM girl!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η σύντροφος του Μπόγδανου είναι η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, πέρα από τσακωμούς και τα σχετικά, παρακολουθήσαμε (με ανοιχτό το στόμα εμείς τα κορίτσια) τον Ηλία Μπόγδανο να μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει τρυφερές φωτογραφίες του ζευγαριού πριν καν ο Ηλίας μπει στο παιχνίδι, αλλά μιας και μίλησε για εκείνη εχθές, ας σας θυμίσουμε ξανά αυτό τον έρωτα!

Η τρυφερή εξομολόγηση του Ηλία Μπόγδανου στο Survivor

Το προφίλ της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου

Με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Σουηδία, η 21χρονη Αλεξάνδρα του GNTM σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Interaction Design.

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου instagram

Στην Ελλάδα επέστρεψε από τη Σουηδία, αποκλειστικά για το GNTM, καθώς είναι η ευκαιρία, που αναζητούσε για να μπει δυναμικά στο χώρο του modelling.

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου του GNTM

Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου από το GNTM έχει ασχοληθεί ελάχιστα με το modelling κάνοντας κάποιες φωτογραφίσεις ενώ έχει περπατήσει στην πασαρέλα του AXDW. Στον ελεύθερο της χρόνο, απολαμβάνει να μαγειρεύει, να παίζει τένις και πιάνο. Δηλώνει αναλυτική, μεθοδική και λίγο αναποφάσιστη.

Στο GNTM η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου προσπάθησε να συνδυάσει το ελληνικό ταπεραμέντο με τη σκανδιναβική πειθαρχία ώστε να βρει το δρόμο προς την κορυφή αλλά τελικά αποχώρησε πολύ γρήγορα.

Μπόγδανος Survivor Εξαρχοπούλου GNTM

«Είμαι πολύ καλά. Έχω συνειδητοποιήσει την αποχώρησή μου και είμαι έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα αρχή.», είπε αρχικά καλεσμένη στην εκπομπή Κου Κου, λίγες ημέρες μετά την έξοδό της από το GNTM.

Όταν ρωτήθηκε για την φωτογράφιση και το ντισαβαντάζ του Αιμιλιάνο, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ δύσκολο να χειριστώ το prop που μου έδωσε και συνδυάστικα με την ξαπλώστρα ήταν πολύ δύσκολο. Δεν μπορούσα να την χειριστώ, να την ανοίξω, ούτε να την σηκώσω. Δεν με βοήθησε στο εκφραστικό κομμάτι, δεν με βοήθησε να βγάλω ένταση στο πρόσωπο. Δεν τσαντίστηκα με τον Αιμιλιάνο, γιατί δεν το έκανε κακοπροαίρετα. Αλλά σίγουρα σκέφτηκα τι θα γινόταν, αν δεν μου είχε δοθεί η ξαπλώστρα. Με κατέβαλε.»

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!