Survivor 4 - highlights 7/2: Η λιποθυμία Σαλαγκούδη - Μαριπόζας, τα κλάματα της Σοφίας και η νίκη

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 7/2: Η λιποθυμία Σαλαγκούδη - Μαριπόζας, τα κλάματα της Σοφίας και η νίκη

Το χθεσινό 7/2 επεισόδιο του Survivor 4, είχε τα πάνω του και τα κάτω του. Είδαμε την επική τούμπα του Τραιαντάφυλλου, την λιποθυμία λίγο πριν το αγώνισμα της Ανθής Σαλαγκούδη και της Μαριπόζας, αλλά και τα κλάματα της Σοφίας Μαργαρίτη για τα παιδιά της.

Όλα τα hoghlights του Survivor 4

Το «καρφί» της Βέλλη στην Ελευθερίου - «Νιώθω τρομερά προδομένη από εσένα!»

Το καινούργιο επεισόδιο του Survivor μόλις ξεκίνησε με την Άννα Μαρία και την Ελευθερία να φαγώνονται για ακόμη μια φορά, με τα καρφιά της πρώτης να μην έχουν σταματημό.

Οι δυο πρώην φίλες βρίσκονται στα μαχαίρια εδώ και αρκετές μέρες και στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού οι σχέσεις των δύο κοριτσιών χειροτέρεψαν για τα καλά, μιας και η Youtuber είπε στην τραγουδίστρια της παρέας πως κάνει.. σαν τον γκόμενο της!

Survivor 4 Το «καρφί» της Βέλλη στην Ελευθερίου

Η ένταση αυτή φαίνεται να εξακολουθεί να υπάρχει και αφότου επέστρεψαν στην καλύβα, με τα δυο κορίτσια να κάθονται οι δυο τους στην φωτιά προσπαθώντας να λύσουν την παρεξήγηση.

Φυσικά, αυτό δεν είχε καμία καλή κατάληξη αλλά το αντίθετo μάλιστα, με την Άννα Μαρία να δηλώνει στην τραγουδίστρια των Μπλε πως νιώθει αρκετά προδομένη από αυτήν, και πως την έχει ενοχλήσει πολύ που λέει πράγματα για αυτήν χωρίς να ισχύουν.

Από την άλλη, η Ελευθερία δεν έδωσε συνέχεια στην κόντρα τους, με την ίδια μάλιστα να λέει ότι δεν θα ξανά πει τίποτα και για κανέναν μέχρι να βγει από το παιχνίδι, γιατί έχει κουραστεί από όλη την κατάσταση.

Μπάρτζης: «Θα ήθελα να είχε φύγει η Έλενα και όχι η Βαλέρια»

O Νίκος Μπάρτζης για ακόμη μια φορά επιτέθηκε στην Έλενα Κρεμλίδου, για οποία όπως δήλωσε επιθυμούσε να φύγει.

Ο συγκεκριμένος παίκτης των Μπλε από το προηγούμενο συμβούλιο φάνηκε να είναι αρκετά εκνευρισμένος με κάποιες συμπαίκτριες του και συγκεκριμένα με την Μαριπόζα και την Ελευθερία Ελευθερίου, και την πρώτη μάλιστα την είχε ορίσει και ως υποψήφια προς αποχώρηση.

Ωστόσο, η κόντρα μεταξύ του ζαχαροπλάστη και της instagrammer φαίνεται να μην έχει τελειωμό. Ο Νίκος αυτή τη φορά πέταξε τα καρφιά του και δήλωσε με ειλικρίνεια πως θα ήθελε να φύγει η Κρεμλίδου και όχι η Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία στο μεταξύ έφτασε χθες στην Ελλάδα.

Ο Τριαντάφυλλος στον ρόλο του Ταρζάν - Η επική τούμπα του

Ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να ξύπνησε με όρεξη να.. κάνει τον Ταρζάν, με την επική τούμπα του όμως να βάζει τέλος στον νέο του αυτόν ρόλο!

Ο τραγουδιστής της παρέας, παρόλο που πολλές φορές μας έχει δείξει την ευαίσθητη πλευρά του, δεν παύει να είναι η ψυχή της ομάδας και συνεχώς είναι αυτός που βρίσκει τρόπους να κάνει τους συμπαίκτες του να γελάνε.

Survivor 4 Ο Τριαντάφυλλος στον ρόλο του Ταρζάν

Αυτή τη φορά ξύπνησε με αντίστοιχη διάθεση, και αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο που έχει στην καλύβα, προκειμένου να δοκιμαστεί σε νέες περιπέτειες!

Η ιδέα του λοιπόν ήταν να δέσει από τον κορμό του δέντρου ένα σχοινί και να κρεμαστεί, κάνοντας φυσικά τον Ταρζάν... ανεπιτυχώς βέβαια, μιας και δεν άντεξε ούτε 2 δευτερόλεπτα, με την επική τούμπα του να ακουληθεί!

Λιποθύμησε η Μαριπόζα πριν τον αγώνα

Σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση ήταν η Έλενα Κρεμλίδου πριν τον αγώνα, με την ίδια τελικά να λιποθυμά και να την παίρνει το ασθενοφόρο.

Η Μαριπόζα τις τελευταίες μέρες δεν φαίνεται να έχει καλή διάθεση, ειδικότερα από τη στιγμή που την όρισε ως υποψήφια προς αποχώρηση ο Νίκος Μπάρτζης, με την ίδια αμέσως μετά να ξεσπά σε κλάματα.

Η άσχημη αυτή διάθεση φαίνεται να υπάρχει ακόμη για την Έλενα, η οποία φαίνεται να έχει στοχοποιηθεί από τους συμπαίκτες της.

Survivor 4 Λιποθύμησε η Μαριπόζα πριν τον αγώνα

Λόγω όμως και της κούρασης και της πείνας που υπάρχει, η Μαριπόζα φαίνεται να μην αντέχει στις συνθήκες του παιχνιδιού, και λίγο πριν την έναρξη του στίβου μάχης να λιποθυμά.

Ο γιατρός ήρθε φυσικά αμέσως με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τελικά πως δεν θα συμμετέχει στον σημερινό αγώνα.

Και η Ανθή Σαλαγκούδη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση

Το πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης είναι πράγματι το Survivor, καθώς η Ανθή Σαλαγκούδη λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας σχεδόν λιποθύμησε!

Οι συνθήκες διαβίωσης του νησιού ολοένα και δυσκολεύουν και για αυτό οι παίκτες δεν αντέχουν ψυχολογικά και σωματικά και καταρρέουν.

Survivor 4 Και η Ανθή Σαλαγκούδη ημιλιπόθυμη

Συγκεκριμένα στο (07/02) επεισόδιο, λίγο πριν την διεξαγωγή του αγωνίσματος αρχικά είδαμε την Έλενα Κρεμλίδου να αποκαλύπτει πως δεν είναι καλά και να λιποθυμάει με τον Νίκο Μπάρτζη να την παίρνει αγκαλιά και να την οδηγεί στο ασθενοφόρο!

Λίγα λεπτά μετά ήταν η σειρά της Ανθής Σαλαγκούδη να φύγει... σηκωτή από το παιχνίδι, αφού δεν ένιωσε καλά και ο Κώστας Παπαδόπουλος την πήρε στα χέρια του και την οδήγησε στα χέρια των γιατρών!

Προς το παρόν οι παίκτριες έμειναν εκτός του σημερινού αγωνίσματος, ωστόσο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει η Μαριπόζα είναι κάτι παραπάνω από ορατό!

Κατέρρευσε η Σοφία Μαργαρίτη - Ανησυχία με την ψυχολογική της κατάσταση

Η ψυχολογική κατάσταση της Σοφίας Μαργαρίτη πάει από το κακό στο χειρότερο, με την ίδια να ξεσπά σε απίστευτους λυγμούς.

Η παίκτρια των Κόκκινων έχει δείξει πολλές φορές πόσο πολύ της λείπουν οι δυο κόρες της και αρκετά συχνά τις αναφέρει γεμάτη περηφάνια αλλά και στεναχώρια, μιας και δεν έχουν εδώ και αρκετό καιρό καμία απολύτως επαφή.

Survivor 4 Κατέρρευσε η Σοφία Μαργαρίτη

Η Σοφία συνεχώς δηλώνει πως ότι και αν κάνει το αφιερώνει στα κορίτσια της, τα οποία ελπίζει να την παρακολουθούν στην τηλεόραση και να την καμαρώνουν.

Ωστόσο, ο καιρός περνάει, οι συνθήκες δυσκολεύουν, και η ψυχολογική κατάσταση της Σοφίας αρχίζει και γίνεται αρκετά ανησυχητική και κρίσιμη.

Τρομοκρατήθηκαν οι Κόκκινοι - Βρέθηκε φίδι στην καλύβα τους

Τρόμος επικράτησε στη καλύβα των Κόκκινων, καθώς ένα φίδι έκανε την εμφάνιση του. Ειδικότερα, ένα πράσινο μικρό φίδι που σκάει συχνά μύτη στην καλύβα και κάνει παρέα στους παίκτες! Τον απρόσμενο επισκέπτη είδε πρώτη η Ανθή Σαλαγκούδη, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να τρέχει και να το πιάνει από την ουρά!

Survivor 4 φίδι

Αμέσως δίπλα του βρέθηκαν οι περισσότεροι συμπαίκτες του, με τον Ηλία Μπόγδανο να δείχνει ιδιαίτερη επιθυμία να το... γνωρίσει καλύτερα!

Μετά από λίγο οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ελευθέρωσαν ξανά το μικρό αυτό φίδι στην φύση περιμένοντας σύντομα την επιστροφή του!

Νικητές οι Κόκκινοι με σκορ 10-4

Ο αγώνας του Survivor 4 έληξε με νικητές για ακόμη μια φορά τους Κόκκινους, σημειώνοντας μάλιστα το εντυπωσιακό σκορ των 10-4!

Οι Διάσημοι από την πρώτη στιγμή επέβαλαν τον ρυθμό τους και προηγήθηκε με 5-0 ενώ σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν απειλήθηκαν από τους αντιπάλους τους!

Survivor 4 Νικητές οι Κόκκινοι

Οι νέες αφίξεις στην ομάδα του Γιώργου Κοψιδά φαίνεται να έχουν αλλάξει για τα καλά τις ισορροπίες και την διάθεση της ομάδας, και αυτό γιατί επιτέλους οι Κόκκινοι κερδίζουν ασυλίες και έπαθλα φαγητού.

Εμείς, ωστόσο, σας είχαμε αποκαλύψει ήδη από το πρωί ότι την σημερινή νίκη θα την έπαιρναν οι Κόκκινοι και για ακόμη μια φορά οι πήγες μας βγήκαν σωστές!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram