Survivor 4 trailer 8/2: Άγριο σκηνικό μεταξύ Μπόγδανου και Μακρόπουλου

Διακόπτεται το παιχνίδι από τις φωνές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 trailer 8/2: Άγριο σκηνικό μεταξύ Μπόγδανου και Μακρόπουλου

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει light αφού σε σύγκριση με άλλες φορές δεν είχαμε και τόσους πολλούς καυγάδες και εντάσεις. Φαίνεται πως η παραγωγή φυλούσε τα πάντα για το σημερινό 8/2!

Όπως θα δείτε κι εσείς στο βίντεο παρακάτω, απόψε θα παρακολουθήσουμε έναν άσχημο καυγά μεταξύ του Ηλία Μπόγδανου από τους Κόκκινους και του Δημήτρη Μακρόπουλου από τους Μπλε. Ο τελευταίος θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων αφού κατά την διάρκεια του αγωνίσματος θα φωνάζει με μεγάλη ένταση και... υπερβολή κατά της αντίπαλης ομάδας, κάτι που θα εξοργίσει τους Κόκκινους και, δε, τον Ηλία.

Βέβαια, να ξέρετε πως από την μία εμείς δικαιολογούμε λίγο την συμπεριφορά του Δημήτρη Μακρόπουλου γιατί κάνει υπερπροσπάθεια σε τόσο δύσκολες συνθήκες να ενταχθεί μέσα στην ομάδα των Μπλε, η οποία δεν τον καλωσόρισε με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι, αλλά θα μας πείτε που να το ξέρετε... δεν το έδειξαν οι κάμερες...

Από την άλλη, στο συμβούλιο του νησιού θα παρακολουθήσουμε μια απίστευτη διαφωνία μεταξύ της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Τριαντάφυλλου. Μάλιστα, η γνωστή Youtuber θα προβεί σε μια αποκάλυψη που θα αλλάξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού.

Όπως κάθε φορά, έτσι και σήμερα λίγο αργότερα, το Youweekly.gr θα σας δώσει τις έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του για το ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα, το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για την εβδομάδα!

Δείτε το trailer του σημερινού 8/2 επεισοδίου Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!