Survivor 4: Φυγάδευσαν από το αεροδρόμιο την Βαλέρια Χοψονίδου

Η Κατερίνα Καινούργιου απογοητευμένη: "Τι αστεία εικόνα ήταν αυτή"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Φυγάδευσαν από το αεροδρόμιο την Βαλέρια Χοψονίδου

Απίστευτα πλάνα έπαιξαν στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε το πρωί της Δευτέρας. Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το Youweekly.gr μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες η Βαλέρια Χοψονίδου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor αλλά ο τρόπος που αντιμετώπισε τις κάμερες δεν ήταν και τόσο ορθός.

Να τονιστεί πως κάθε φορά που ένας παίκτης αποχωρεί δημοσιογράφοι και κάμεραμαν τους περιμένουν! Μέχρι στιγμής όλοι έκαναν ελάχιστες δηλώσεις καθώς στο συμβόλαιό τους με την παραγωγή υπάρχει όρος που τους δεσμεύει στο να μιλήσουν. Πρέπει να βγουν όλοι να τα πουν σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, στο Love it στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο τρόπος, όμως, που αντιμετώπισε το πλήθος κόσμου η Βαλέρια Χοψονίδου άφησε με το στόμα ανοιχτό την Κατερίνα Καινούργιου, αφού όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο την φυγάδευσαν σαν άλλη Μαντόνα.

Βίντεο από την επιστροφή της Survivor Βαλέριας Χοψονίδου

Οι πρώτες δηλώσεις της Βαλέριας Χοψονίδου μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Την Παρασκευή 5/2 η εκπομπή Love it, έπαιξε τις αποκλειστικές δηλώσεις της Βαλέριας Χοψονίδου, από τις οποίες αποκαλύφθηκε πως τελικά δεν περνούσε και τόσο όμορφα όσο νόμιζαν οι τηλεθεατές στην καλύβα.

"Το περίμενα πως θα αποχωρήσω, γιατί μπήκα σε ένα σημείο του παιχνιδιού μετά από έναν μήνα οπότε τα παιδιά είχαν γίνει ήδη μια παρέα. Το περίμενα πως θα με ψηφίσουν γιατί αγωνιστικά δεν ήμουν αυτό που ήθελαν. Σίγουρα όμως θα μπορούσαν να μου δώσουν μια ευκαιρία. Την πρώτη μέρα που πήγα στην ομάδα όταν μιλούσαν όλοι μαζί και πλησίαζα, σταματούσαν. Δεν ήταν ευχάριστο, ένιωθα άβολα", δήλωσε η Βαλέρια Χοψονίδου και συνέχισε αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερα.