Survivor 4: Αλέξης Παππάς σε Περικλή - «Είσαι σε λάθος παιχνίδι, αν δεν αντέχεις πήγαινε σπίτι σου»

Πανικός στο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Αλέξης Παππάς σε Περικλή - «Είσαι σε λάθος παιχνίδι, αν δεν αντέχεις πήγαινε σπίτι σου»

Στο συμβούλιου του νησιού στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας στάθηκαν εναντίων του καινούργιου παίκτης της Μπλε, Δημήτρη.

Ο λόγος, ότι ο παίκτης κατά την διάρκεια του αγώνα για να εμψυχώσει την ομάδα του και να αποθαρρύνει την αντίπαλη, φώναζε «δεν το 'χουν» συνεχόμενα, κάτι που όπως είπαν ήταν άσχημο.

Μάλιστα η Καρολίνα έφερε ως παράδειγμα έναν αγώνα του MBA και τόνισε πως αν γινόταν κάτι αντίστοιχο εκει, ο προπονητής θα πέταγε έξω τον παίκτη που θα «γιούχαρε» τους αντιπάλους., με αυτό το παράδειγμα συμφώνησε και ο Περικλής.

Τον λόγο τότε πήρε ο Αλέξης Παππάς που τόνισε πως εκεί δεν είναι αγώνας μπάσκετ αλλά το Survivor, το πιο δύσκολο παιχνίδι και όποιος δεν το αντέχει να γυρίσει σπίτι του ενώ λίγο πριν λογομάχησε με τον Τριαντάφυλλο.

O καυγάς των Μπλε με τους Κόκκινους

Survivor 4: Η Ελέτσι καταγγέλλει τον Κονδυλάτο: «Έκαψε κάτι που άφησα πίσω στο νησί»

Καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε, βρέθηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, δυο εβδομάδες μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4. Η πρώην παίκτρια της Κόκκινης ομάδας, μίλησε για τα όσα σημειώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο, ενώ αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά του Περικλή Κονδυλάτου.

Αφορμή για να μιλήσει για την συμπεριφορά του, στάθηκε το χθεσινό περιστατικό όπου έκαψαν τα παπούτσια των πρώην συμπαικτών τους. Γεγονός που βρήκε αντίθετο τον σχεδιαστή κοσμημάτων.

Έτσι λοιπόν, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν δίστασε να τον αδειάσει λέγοντας πως με το που αποχώρησε, της έκαψε ο Περικλής ένα δικό της αντικείμενο που είχε ξεχάσει στην παραλία και η παραγωγή το έψαχνε επί δυο ημέρες.

«Θέλω να σας πω ότι όταν έφυγα εγώ από το νησί, όταν αποχώρησα, είχαν μια ταμπέλα στην οποία είχα γράψει το όνομα του ινστιτούτου μου και το έψαχνε επί δυο ημέρες η παραγωγή, δεν το βρήκε. Μάλλον το έχει κάψει ο Περικλής, έτσι νομίζω. Τώρα δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.