Survivor 4 - Ελευθερία Ελευθερίου 2009: Όταν είχε τραγουδήσει στο X-factor και πέρασε με 4 "ναι"

Την είχαν αποθεώσει όλοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ελευθερία Ελευθερίου 2009: Όταν είχε τραγουδήσει στο X-factor και πέρασε με 4

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών κυρίως στα social media, λόγω του άσχημου καβγά που είχε με την Μπλε ομάδα - στην οποία ανήκει - στο Survivor 4. Ωστόσο, μπορεί μέσα στο παιχνίδι να την βλέπουμε να πέφτει με μανία στους στίβους μάχης, όμως έξω στη ζωή της τραγουδάει σε πίστες και γυρνάει βίντεο κλιπ.

Το 2009 η τραγουδίστρια συμμετείχε στο δεύτερο κύκλο του ελληνικού τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού The Χ-Factor, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι το πέμπτο live. Συγκεκριμένα, τα τραγούδια που ερμήνευσε στην πορεία της εκεί ήταν τα εξής: «Δεν μιλώ για μια νύχτα εγώ» (live 1), «Κόψε και μοίρασε στα δύο» (live 2), «Κάθε φορά που με κοιτάζεις» (live 3), «Girls just wanna have fun» και «Στην Ντισκοτέκ» (live 4) και «No One» (live 5).

Ελευθερία Ελευθερίου 2009 X-Factor

Το 2012 εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision με το τραγούδι «Aphrodisiac», καταλαμβάνοντας την 17η θέση.

Το βίντεο από την συμμετοχή της Ελευθερία Ελευθερίου στο X-factor

Η Ελευθερία Ελευθερίου το εμφανισιακά δεν έχει αλλάξει και πάρα πολύ από το 2009 που ήταν 20 ετών. Το μόνο διαφορετικό είναι το στιλ στα ρούχα, αλλά και το χρώμα και το κόψιμο των μαλλιών της.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, λατρεύει το χορό και τη γυμναστική όπως επίσης της αρέσει πολύ και να ζωγραφίζει. Δηλώνει ότι δεν της αρέσει η ήττα γι' αυτό και σε κάθε της αγώνα πεισμώνει.

Με τη συμμετοχή της στο Survivor 4 θέλει να αποδείξει σε συμπαίκτες και κοινό ότι εκτός από μια γλυκιά και όμορφη παρουσία, είναι δυναμική, ανταγωνιστική και μάχιμη και θα καταφέρει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Να σημειώσουμε πως η Ελευθερία είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, η οποία βγήκε έπειτα από την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού.