Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Η ανάρτηση για τη νίκη του Μπόγδανου στο Survivor 4

Η δημόσια στήριξη στην Κόκκινη ομάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Η ανάρτηση για τη νίκη του Μπόγδανου στο Survivor 4

Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου δεν χάνει επεισόδιο του Survivor 4, από την ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι ο σύντροφός της, Ηλίας Μπόγδανος. Ενώ, όπως έγινε γνωστό έχουν το δικό τους συνθηματικό για να επικοινωνούν.

Το μοντέλο δημόσια στηρίζει την Κόκκινη ομάδα, στην οποία ανήκει ο τραγουδιστής και συχνά κάνει διάφορες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Χθες λοιπόν, την ώρα που έπαιζε το Survivor 4 και κέρδισε το ματς ο Ηλίας Μπόγδανος, η Αλεξάνδρα δημοσίευσε ένα instastory, από την νίκη του.

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου Ηλίας Μπόγδανος Survivor 4

Το σοβαρό τροχαίο που τον σημάδεψε ψυχικά και... σωματικά

Την αποκάλυψη του τροχαίου είχε κάνει ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον περασμένο Σεπτέμβρη, στην εκπομπή "Έλα χαμογέλα".

Ο frontman του συγκροτήματος, ΙNCO, είχε αναφέρει πως ένα σοβαρό ατύχημα που είχε, τον έκανε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπει και αντιμετωπίζει τη ζωή.

Survivor 4 Ηλίας Μπόγδανος

Συγκεκριμένα, πριν 10 χρόνια είχε ατύχημα με μηχανή, όταν ένας κύριος πέρασε με κόκκινο και τον χτύπησε. Για αρκετό διάστημα βρισκόταν στην εντατική και η κατάσταση του ήταν σοβαρή.

«Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή πριν περίπου δέκα χρόνια. Είχε περάσει ένας κύριος με κόκκινο, με πάρα πολλά χιλιόμετρα. Εγώ δεν είχα τα μάτια μου εκατό, είχε πράσινο, ξεκίνησα, με χτύπησε… και είχα μπει στην εντατική για αρκετό καιρό. Ήταν πολύ σοβαρή η κατάσταση, δεν ήταν απλά ένα ατύχημα. Όταν ξύπνησα, σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει λόγος να σκάμε αν έχουμε την υγεία μας» είχε εξομολογηθεί ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ηλίας Μπόγδανος τροχαίο ουλή

Το τροχαίο μάλιστα, σημάδεψε εκτός από ψυχικά τον Ηλία Μπόγδανο, αλλά και σωματικά, καθώς άφησε στο σώμα του μια μεγάλη ουλή στο μπροστινό μέρος του σώματος του.

«Μετά από αυτήν τη near-death experience, ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα άλλαξε πολύ. Πλέον ξέρω καλά ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο. Η ουλή στο σώμα μου μου θυμίζει ότι πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή, να μη στενοχωριόμαστε για τα ασήμαντα και να αντιμετωπίζουμε τα πάντα με αισιοδοξία!», είχε πει σε γνωστό περιοδικό.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο instagram