Survivor 4: Τι σημαίνει τo συνθηματικό Poudra που γράφει ο Μπόγδανος για την σύντροφο του

Και όμως, εκεί δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Τι σημαίνει τo συνθηματικό Poudra που γράφει ο Μπόγδανος για την σύντροφο του

Από την αρχή που μπήκε στο Survivor 4 ο Ηλίας Μπόγδανος, γνωρίζαμε πως βρίσκεται σε σχέση με την πρώην παίκτρια του GNTM, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Μάλιστα, είναι τόσο ερωτευμένοι που έχουν και το δικό του συνθηματικό μέσα στο παιχνίδι για να επικοινωνούν.

Συγκεκριμένα, χθες 7/2 είδαμε τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας να παίρνει ένα κομμάτι ξύλο και να σχεδιάζει πάνω σε αυτό μια λέξη. Σχεδίασε χαρακτηριστικά με λατινικούς χαρακτήρες τη λέξη Poudra, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τη σημασία της.

Αυτή είναι η σημασία της λέξης Poudra που έγραψε ο Μπόγδανος για την σύντοφο του

Όπως φαίνεται η Ελληνοσουηδέζα που μπήκε στο GNTM έχει δημιουργήσει ένα δεύτερο προφίλ στο Instagram, στο οποίο ανεβάζει γνωμικά που την εκφράζουν για μια σειρά από ζητήματα, κυρίως συναισθηματικά.

Το όνομα του προφίλ αυτού είναι poudra_quotes. «Το άγγιγμα δίχως άγγιγμα πραγματικά σε αγγίζει» γράφει σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις η Εξαρχοπούλου.

Survivor 4 Poudra Μπόγδανος Εξαρχοπούλου

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 4: Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του Ηλία Μπόγδανου

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor 4, καθώς σε ένα από τα επεισόδια νίκησε μέχρι και τον Τζέιμς Καφετζή, αφήνοντας τον μάλιστα πολύ πίσω του στον στίβο μάχης. Τι δεν ξέρουμε ωστόσο για τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας;

Στα social media και κυρίως στο Instagram, ο τραγουδιστής πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν καθημερινός χρήστης. Μάλιστα, πολλές φορές μας είχε δείξει και διάφορες γωνιές του σπιτιού του.

Το σπίτι του Ηλία Μπόγδανου ξεχωρίζει για την μοντέρνα αισθητική του, τις ξύλινες αποχρώσεις και τα υπέροχα έργα Τέχνης, κάτι που επισημαίνουν και οι followers στα σχόλια που κάνουν κάτω από τις αναρτήσεις του.

Το σαλόνι με το τζάκι είναι απίστευτο, ενώ πολύ εντυπωσιακή είναι και η κουζίνα του.

Survivor 2 Ηλίας Μπόγδανος

Survivor 2 Ηλίας Μπόγδανος σπίτι