Καινούργιου για Survivor 4: "Η Μαριπόζα και ο Τζέιμς τα είχαν!"

Τώρα ξεκαθαρίζουν όλα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καινούργιου για Survivor 4:

Πριν από λίγες ημέρες, το Youweekly.gr σάς είχε αποκαλύψει πως το ζευγάρι που φέρεται να ήρθε πολύ κοντά στο «Survivor 4» ήταν ο Τζέιμς Καφετζής και η Έλενα Κρεμλίδου κι αυτό γιατί εδώ και καιρό γνωρίζαμε πως οι δυο τους είχαν παρελθόν.

Σήμερα το πρω, η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε», ουσιαστικά επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Youweekly.gr, αφού ανέφερε με απίστευτη άνεση πως πληροφορήθηκε από πολύ κοντινό άνθρωπο του Τζέιμς πως οι δυο τους διατηρούσαν σχέση.

Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Καινούργιου για το παρελθόν Κρεμλίδου - Τζέιμς

Με πιπιλιά στο λαιμό ο Τζέιμς Καφετζής

Όπως φαίνεται, μπορεί η διαβίωση στο «Survivor 4» να είναι δύσκολη, ωστόσο πολλά μπορούν να γίνουν. Ακόμη και... πιπιλιές! Εδώ και μέρες κυκλοφορεί μια φωτογραφία του Τζέιμς Καφετζή, του αρχηγού της μπλε ομάδας, με ένα σημάδι στο λαιμό.

Την αποκάλυψη έκανε ο λογαριασμός της Soula Glamourous! Στα instastory της, λοιπόν, είδαμε φωτογραφία του Τζέιμς Καφετζή στην οποία φαίνεται να έχει μια αρκετά μεγάλη πιπιλιά στον λαιμό του.

Βέβαια, μην ξεχνάμε πως στο «Survivor 4» οι παίκτες τραυματίζονται καθημερινά, οπότε μπορεί να είναι απλά ένα σημάδι από κάποιο χτύπημα ή κάψιμο.

Survivor 4 πιπιλιά Τζέιμς Καφετζής

πιπιλιά Τζέιμς Καφετζής

Survivor 4 Τζέιμς Καφετζής