Ναταλία Γερμανού: Έκραξε τον Μακρόπουλο του Survivor - «Ο δόλιος ακόμα φωνάζει...»

Το επικό σχόλιό της για την φράση «Δεν μπορεί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Έκραξε τον Μακρόπουλο του Survivor - «Ο δόλιος ακόμα φωνάζει...»

Η Ναταλία Γερμανού είναι ένας πολύ ενεργός χρήστης του twitter και έτσι καθημερινά σχολιάζει τις εξελίξεις των ριάλιτι. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην κάνει και μια ανάρτηση για τον Δημήτρη Μακρόπουλο και τις φωνές που έβαλε στο αγώνισμα ασυλίας.

Ο παίκτης των «Μπλε» ξεκίνησε να φωνάζει «Δεν μπορεί, δεν μπορεί», προκειμένου να τονώσει την ψυχολογία των συμπαικτών του και να ρίξει αυτή των αντιπάλων. Η στάση του αυτή ενόχλησε ιδιαίτερα την κόκκινη ομάδα και το εξήγησαν και στο συμβούλιο του νησιού.

Η Ναταλία Γερμανού βρήκε εξαιρετικά διασκεδαστική τη στάση του Δημήτρη Μακρόπουλου και έτσι έκανε δύο tweets για να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ναταλία Γερμανού Δημήτρης Μακρόπουλος

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Survivor 4»: Χαμός συνέβη την πρώτη μέρα που μπήκε στην ομάδα των «Μπλε» ο Μακρόπουλος

Όπως φαίνεται, ο Ασημακόπουλος πριν από λίγες ημέρες δεν είχε επιτεθεί τυχαία στον Μπάρτζη! Όπως αναφέρει η έγκυρη πηγή «Soula Glamorous», υπάρχει παρασκήνιο πίσω από τη σχέση του νέου παίκτη, Δημήτρη Μακρόπουλου, με την ομάδα των «Μπλε» από την πρώτη μέρα κιόλας που μπήκε στο «Survivor 4»!

Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες του «Survivor»

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, την προηγούμενη εβδομάδα, για να ενισχύσει την ομάδα των «Μπλε» ενώ αντιστοίχως στην ομάδα των «Κόκκινων» η παραγωγή πρόσθεσε τον Ηλία Μπόγδανο. Μπορεί ο τελευταίος να έχει δείξει μέσα σε λίγες μόνο ημέρες πως έχει πολλά να δώσει στο παιχνίδι και την ομάδα του, αφού είναι εξίσου καλός και σε αγωνίσματα και στις δουλειές της καλύβας, αλλά... ο Δημήτρης Μακρόπουλος ίσως να χρειάζεται περισσότερο χρόνο για όλα αυτά!

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι από τους καλύτερους παίκτες των «Μπλε» και η αλήθεια είναι πως ακόμα και εμφανισιακά, συγκριτικά με τον Μπόγδανο μειονεκτεί. Αυτό φαίνεται πως είδε και η μπλε ομάδα «με το καλησπέρα σας» και, όπως αναφέρει η Soula Glamorous, έκαναν μεγάλο σαματά στην παραγωγή, με φωνές και γιουχαρίσματα, ενώ ήταν μπροστά και ο ίδιος σε κατάσταση σοκ με όλο αυτό το «καλωσόρισμα».

 Survivor 4 Δημήτρης Μακρόπουλος

Ξέρετε πως το Youweekly.gr ποτέ δεν σας έχει μεταφέρει ανυπόστατη είδηση, ειδικά για το «Survivor»! Πριν γράψουμε κάτι, το τσεκάρουμε από 100 πλευρές, για να είναι 10.000% έγκυρο! Υστερα και από δικό μας τσεκάρισμα, με την πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο, επιβεβαιώνουμε την είδηση που κυκλοφόρησε η Soula Glamorous!

Έγινε όντως μακελειό εκείνη την ημέρα και ίσως αυτός να είναι κι ένας λόγος που έχει «κομπλάρει» ο Δημήτρης Μακρόπουλος και δεν μπορεί ακόμα να ανταποκριθεί καλά σε όσα απαιτεί το παιχνίδι...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!