Survivor 4: Έξαλλος ο Νίκος Μπάρτζης με τον Ασημακόπουλο - «Απαιτώ τώρα να μου ζητήσεις συγγνώμη»

Τον κατηγόρησε ότι έκανε μπούλινγκ στον Μακρόπουλο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Έξαλλος ο Νίκος Μπάρτζης με τον Ασημακόπουλο - «Απαιτώ τώρα να μου ζητήσεις συγγνώμη»

Το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor εξελίχθηκε σε… ροντέο μεταξύ της μπλε και της κόκκινης ομάδας, με τον Νίκο Μπάρτζη να γίνεται έξαλλος, μετά από μια αναφορά του Γιώργο Ασημακόπουλου.

Οι «Κόκκινοι» έβαλαν σκοπό τους στο συμβούλιο να συνεχίσουν το έργο της… διάσπασης των «Μπλε», με τον Ασημακόπουλου να αναλαμβάνει ρόλο και να μιλά για ένα περιστατικό σε αγώνισμα, όπου ο Μπάρτζης έκανε bullying στον νέο παίκτη, Δημήτρη Μακρόπουλο.

Ο Μπάρτζης, με το… γνωστό του τρόπο, που τουλάχιστον παραπέμπει σε bullying, αρνήθηκε πως είχε τέτοια συμπεριφορά του, με το συμπαίκτη του να τα μαζεύει. Παράλληλα, αποκάλεσε «κωλοτούμπα» τον Ασημακόπουλο, κράζοντάς τον άγρια για την αναφορά του. Πριν από λίγο ωστόσο ξέσπασε και η Άννα Μαρία για την Ελευθερία!

Survivor 4: Καρολίνα Καλύβα και Νίκος Μπάρτζης γνωριζόντουσαν πριν το ριάλιτι

Η Καρολίνα Καλύβα μπήκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 και από τον πρώτο στίβο μάχης που έπαιξε πήρε 2/2 νίκες. Από την άλλη, ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του ριάλιτι, έχει φέρει πολλές νίκες, όμως και πολλές αντιδράσεις από τα social media. Από που γνωρίζονται ωστόσο οι δυο αντίπαλοι;

Συγκεκριμένα, οι δυο παίκτες πριν μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης, έβγαιναν στις ίδιες περιοχές, ενώ σύχναζαν και στα ίδια μαγαζιά.

Η Καρολίνα έχει το δικό της νυχτερινό κέντρο στο Λουτράκι το οποίο είναι το πιο γνωστό στην Κορινθία, όπου διασκεδάζει πολύς κόσμος. Ενώ ο Νίκος Μπάρτζης (Με καταγωγή από το Ζευγολατιό Κορινθίας) έχει εργαστεί και ως μπάρμαν σε πολλά μαγαζιά της Κορίνθου και όχι μόνο. Επίσης, έχουν και πολλούς κοινούς γνωστούς.