Survivor 4: Δεν έβρισε ο Τζέιμς τον Μπόγδανο εχθές - Τι πραγματικά είπε

Το twitter βιάστηκε να σχολιάσει πως τον είπε "μαλ@@@α" αλλά τελικά έπεσε έξω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Δεν έβρισε ο Τζέιμς τον Μπόγδανο εχθές - Τι πραγματικά είπε

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor μεταξύ όσων παρακολουθήσαμε υπήρξε και μια στιγμή που σχολιάστηκε όσο τίποτα άλλο στο twitter, που ξέρετε πως κάθε βράδυ την ώρα που προβάλλεται το ριάλιτι επιβίωσης παίρνει φωτιά!

Η στιγμή αυτή ήταν όταν ο Πάνος Καλίδης έχασε στον στίβο μάχης από τον Ηλία Μπόγδανο και η κάμερα έκανε κοντινό στο πρόσωπο του Τζέιμς Καφετζή που χειροκροτούσε από το πάγκο. Τότε, τον έπιασε να λέει κάτι που πολλοί ερμήνευσαν ως "μαλ@@@α"! Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ειπώθηκε ποτέ.

Survivor 4 Τζέιμς Καφετζής

Τι είπε τελικά ο Survivor Τζέιμς

Ξέρετε πως το Youweekly.gr σε ότι κι αν έχει γράψει για το Survivor μέχρι στιγμής δεν έχει πέσει έξω! Κάθε πληροφορία που σας δίνει είναι πέρα για πέρα αληθινή και δεν χωράει αμφισβήτηση! Διαψεύδουμε, λοιπόν, το περιστατικό αυτό γιατί ο Τζέιμς δεν έβρισε αλλά η φράση του ήταν "Μπράβο Πανάρα".

Δηλαδή, ο Τζέιμς εκείνη την στιγμή εμψύχωσε τον συμπαίκτη του παρά το γεγονός πως έχασε από την αντίπαλη ομάδα. Και για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε ξανά την σκηνή στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!

Στατιστικά παικτών Survivor - Έπεσε από την κορυφή ο Τζέιμς

Δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν τα στατιστικά του Survivor, με τα τελευταία παιχνίδια να καθιστούν σαφές πως οι ισορροπίες έχουν διαταραχθεί.

Τα φαβορί έχασαν έδαφος και η κορυφή ανήκει πλέον σε άλλον, ή για να ακριβολογούμε… σε άλλη, με την Καρολίνα των Κόκκινων να αφήνει στη δεύτερη θέση τον Τζειμς Καφετζή και να «κλέβει» την πρωτιά με ποσοστό νικών 83,3%!

Ο αρχηγός της μπλε ομάδας έμεινε πίσω με ποσοστό νικών 80,9%, με τον τρίτο παίκτη να σημειώνει τεράστια διαφορά από τους δύο πρώτους. Πρόκειται για την πρώην «Μαχήτρια» Σοφία Μαργαρίτη, η οποία βρίσκεται στο 61,8%.

Αυτό που προκαλεί τεράστια εντύπωση είναι η εκκωφαντική πτώση του Γιώργου Κοψιδά, ο οποίος αν και τον πρώτο καιρό δεν έπεφτε από την τριάδα των πρώτων, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 9η θέση.

Δείτε τον πίνακα με τα στατιστικά του Survivor εδώ!