Survivor 4 - Ελέτσι: "Τα είχε πάρει τόσο πολύ ο Κοψιδάς που τρόμαξε όλη η ομάδα"

Αποκάλυψε καυγά που δεν έδειξαν οι κάμερες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ελέτσι:

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4 παραχώρησε μια άκρως αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κακόγιαννη.

Αφού ξεκαθάρισε τα πράγματα για την σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη αποκάλυψε πράγματα που έγιναν στον Άγιο Δομίνικο και δεν είδαμε ποτέ, εμείς, οι απλοί τηλεθεατές.

Οι αποκαλύψεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για σκηνικό στο Survivor που δεν είδαμε

Survivor 4 - Ελέτσι

Υπήρξε κάποιος τσακωμός που δεν έδειξαν οι κάμερες;

Ένας μικρός διαπληκτισμός και ευχαριστώ που δεν το έδειξαν. Είχα πρόβλημα με τις συνεργασίες, επειδή με έβαζαν συνέχεια με την Ανθή και την Άννα - Μαρία και έλεγα στην παραγωγή "Έχουμε να φάμε τόσο καιρό, βάλτε μας ατομικά αγωνίσματα". Εκείνη την ώα ο Γιώργος Κοψιδάς μου λέει "Δεν θέλω ούτε να το ακούω αυτό από το στόμα σου. Το Survivor είναι και συνεργασίες. Ειδικά για σένα που είσαι αθλήτρια, αυτά θα έπρεπε να είναι πταίσματα". Τα είχε πάρει και σήκωσε τόσο πολύ την φωνή του που τρόμαξε όλη η ομάδα.

Κεφάλαιο «Survivor»: Τι κρατάς απ’ αυτήν την εμπειρία;

Τις όμορφες στιγμές, γιατί νιώθω πολύ αδικημένη ακόμα και τώρα. Δεν ξέρω πώς έχω φύγει εγώ από εκεί και δεν είμαι στον Άγιο Δομίνικο να παλεύω στον στίβο μάχης. Η ψηφοφορία ήταν άδικη, γι’ αυτό και άλλαξε αφότου έφυγα. Από εκεί κρατάω τον ήχο της θάλασσας και το υπέροχο τοπίο με φόντο τον καταγάλανο ουρανό. Δεν είναι εύκολο να πας στην Καραϊβική και ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε, επομένως μου ήρθε αυτή η καταπληκτική ευκαιρία να ταξιδέψω.

Όσο ήσουν εκεί, τι σου έλειψε από την Ελλάδα;

Το φαγητό! Ήξερα ότι θα με βλέπουν οι δικοί μου άνθρωποι από την τηλεόραση και θα είναι περήφανοι για μένα, αλλά μου έλειπε το φαγητό... Ευτυχώς, είχαμε τις φακές να μας θυμίζουν την Ελλάδα! Το ρύζι με είχε στουμπώσει, τα ούλα μου είχαν ματώσει από την πολλή καρύδα. Όσο έβλεπα ότι δεν παίρναμε το έπαθλο, έλεγα «Θεέ μου, πότε θα φάμε κανονικά;» (γέλια).

Σου άρεσε κάποιος σαν άντρας, από το «Survivor»;

Σκεφτόμουν τόσο πολύ το παιχνίδι και πώς θα αγωνιστούμε για να φάμε, που δεν είχαν ξυπνήσει αυτά τα ένστικτα μέσα μου. Αλλά ο Γιώργος Κόρομι ήταν πολύ γοητευτικός, ένα πολύ γλυκό πλάσμα. Μου άρεσε που πρόσεχε τις γυναίκες και ήταν γαλαντόμος, ειδικά όταν έπιανε ψάρια. Έλεγε: «Πρώτα θα φάνε οι γυναίκες και μετά εμείς».

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!