Survivor 4: Στα γραφεία της Acun Medya ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά

Τους τσάκωσε ο φακός πριν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Στα γραφεία της Acun Medya ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly απαθανάτισε τον Σάκη Κατσούλη και την Χριστίνα Κεφαλά στα γραφεία του Acun Medya λίγο πριν αναχωρήσουν για το Survivor.

Οι δύο νέοι παίκτες θα μπουν στο ριάλιτι και θα φέρουν τα πάνω κάτω, καθώς ο Σάκης διατηρούσε παλιά σχέση τόσο με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη όσο και με την Χριστίνα Κεφαλά.

Η αποκάλυψη έγινε σήμερα μέσα από το Πρωινό και η αλήθεια είναι πως η οι δύο αυτές αφίξεις θα αλλάξουν σίγουρα τις ισορροπίες στο νησί.

Μάλιστα, ο φακός τους τσάκωσε σήμερα έξω από τα γραφεία του Acun Medya με σκοπό να συζητήσουν τα τελευταία πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor 4: Στα γραφεία της Acun Medya ο Σάκης Κατσούλης

Survivor 4: Στα γραφεία της Acun Medya η Χριστίνα Κεφαλά

Ακολουθήστε την Κωνσταντίνα Τσουκαλά στο instagram

Survivor 4 - Σάκης Κατσούλης: Εκτός από πρώην της Μαριαλένας είναι και γνώριμος της Μαριπόζας

Πρόκειται για κούκλο Έλληνα επιχειρηματία που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας σε επαγγελματικές κατηγορίες ενώ είχε χρόνια σχέση με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την οποία χώρισε πριν 4 μήνες! Μπαίνει στο παιχνίδι για να διεκδικήσει ξανά την... πρώην του ή το έπαθλο των 100.000 ευρώ;

Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν μπαίνει στο Survivor και εκεί θα βρίσκεται ξανά δίπλα στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία πλέον έχει γυρίσει σελίδα στην ζωή της αφού φέρεται να βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη! Ωστόσο ο Ατζούν έρχεται και φέρνει... κόλαση!

Εκτός όμως από την Μαριαλένα, ο Σάκης έχει γνωρίζεται με μια ακόμα παίκτρια των Μπλε! Ο λόγος για την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου με την οποία... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr