Survivor 4 - Βασάλος: Ο πραγματικός λόγος που δόθηκε ποινή σε Παππά-Σταμούλη

Τα πήρε με σχόλιο που ακούστηκε για τις πληροφορίες του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Βασάλος: Ο πραγματικός λόγος που δόθηκε ποινή σε Παππά-Σταμούλη

Το πρωί της Κυριακής μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη και για ποιο λόγο πήραν ποινή στο Survivor 4, ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης όταν έφυγαν από την παραλία.

Αφορμή στάθηκε μία δήλωση που έκανε ο κολλητός φίλος του Αλέξη Παππά στην κάμερα της εκπομπής, στην οποία είπε πως η Soula Glamorous και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έβγαλαν το spoiler ότι οι δύο διαγωνιζόμενοι έφυγαν από την παραλία και έπαιξαν ξύλο με κάποιον.

Survivor Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο παρουσιαστής φάνηκε να είναι πραγματικά ενοχλημένος με τα λόγια αυτά και ξεκαθάρισε πως δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο. Αντίθετα, τόνισε πως η ποινή επιβλήθηκε στον Κρις Σταμούλη και τον Αλέξη Παππά καθώς στην εξόρμηση που είχαν μέσα στη νύχτα, κατάφεραν να επικοινωνήσουν με την Ελλάδα.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4 - αποκλειστικό: Άγριος τσακωμός μεταξύ Μπάρτζη, Αλέξη και Κρις

Κόκκινο χτυπάει το ενδιαφέρον στο Survivor 4 μετά τις αποκαλύψεις για την... εκδρομούλα του Αλέξη Παππά με τον Κρις Σταμούλη!

Είναι γνωστό πως οι δύο παίκτες απέδρασαν από την παραλία τους για να πάνε να βρούνε τροφή σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται περίπου 15-20 χιλιόμετρα μακριά! Απίστευτο! Που γνώριζαν ότι εκεί βρισκόταν ξενοδοχείο; Το είχαν δει όταν μεταφέρονταν καθημερινά με σκάφη από τις παραλίες τους στο σημείο που διεξάγονται τα αγωνίσματα! Το είχαν εντοπίσει και το είχαν βάλει στο μάτι!

Η απόφαση τους αυτή όμως έφερε συνέπειες, εκτός από τους ίδιους και στους συμπαίκτες τους αφού ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως οι προμήθειες για τους μπλε την επόμενη εβδομάδα θα είναι κατά 20% λιγότερες!

Αυτό όπως είναι λογικό έφερε απίστευτους τσακωμούς στην παραλία των μπλε μόλις επέστρεψαν, μετά το τέλος του συμβουλίου! Ο λόγος δεν είναι ότι αναζήτησαν αλλού φαγητό! Όπως τόνισαν και συμπαίκτες τους έχει συμβεί κάτι πιο σοβαρό και αυτό είναι ότι ξυλοκόπησαν άνθρωπο της παραγωγής του Survivor, μόλις εκείνους τους επιτέθηκε λεκτικά διότι είχε χτυπήσει "κόκκινος συναγερμός" στην παραγωγή για την εξαφάνισή τους! Αυτός είναι και ο λόγος της σκληρής απόφασης της παραγωγής!

Πρωταγωνιστής σ' ακόμα ένα τσακωμό στην παραλία των μπλε ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr