Survivor 4 - Τζέιμς: «Κάνατε χοντρή βλακεία! Δεν δίνω φαγητό!»

Άδειασε Αλέξη και Κρις στην καλύβα την ώρα που μοίραζαν τις προμήθειες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Τζέιμς: «Κάνατε χοντρή βλακεία! Δεν δίνω φαγητό!»

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε πως θα γίνει ο χωρισμός των προμηθειών στην καλύβα των Μπλε μετά την παραβίαση των κανόνων του Κρις και του Αλέξη Παππά. Ο Τζέιμς δεν δίστασε να τους «αδειάσει».

Πιο συγκεκριμένα, όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Κρις και ο Αλέξης Παππάς θα είχαν λιγότερο φαγητό αυτή την εβδομάδα.

Όταν ήρθαν οι προμήθειες, ο Τζέιμς πήρε τον λόγο και δήλωσε πρώτος πως δεν έχει σκοπό να δώσει από το δικό του φαγητό στους παίκτες γιατί αυτό που έκαναν ήταν χοντρό και μεγάλη βλακεία.

Ωστόσο ήταν πρόθυμος να δώσει από την καρύδα του.

Ο Κρις πήρε τον λόγο και σχολίασε πως θα υποστούν την ποινή και δεν θα φάνε αλλά αυτό που έκαναν δεν ήταν «χοντρή βλακεία»

Ο διάλογος του Κρις με τον Τζέιμς

Survivor 4: Αλέξης και Κρις έκαναν διακοπές στο ξενοδοχείο - Νέα στοιχεία

Απίστευτη αποκάλυψη για το τι συνέβη το βράδυ που χάθηκαν από την παραλία Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης! Όλοι γνώριζαν πως οι δύο παίκτες των μπλε πήγαν στο πιο κοντινό ξενοδοχείο της περιοχής, σας το παρουσιάσαμε μάλιστα χτες κατ' αποκλειστικότητα εδώ, για να βρουν τροφή! Όμως το σκάνδαλο ήταν ακόμα μεγαλύτερο για τα δεδομένα του Survivor!

Οι δύο παίκτες είχαν μαζί τους χρήματα, τα οποία είχαν φέρει από την Ελλάδα και είχαν κρύψει στα προσωπικά τους αντικείμενα για να περάσουν κάποιες άνετες ώρες στο ξενοδοχείο! Συγκεκριμένα πήγαν στο μέρος, πλήρωσαν και έφαγαν κανονικά ενώ τηλεφώνησαν και στην Ελλάδα στα αγαπημένα τους πρόσωπα! Διακοπές κανονικές λοιπόν για τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη!

Εντύπωση μας κάνει το γεγονός πως οι υπόλοιποι παίκτες γνώριζαν ότι είχαν κάνει κάτι πολύ σοβαρό! Από που; Υποθέτουμε πως θα είχε γίνει συζήτηση μπροστά και σ' άλλους παίκτες και θα το είχε πάρει κάποιο αυτί!

Το θέμα είναι πάντως πως Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης πέρασαν... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!