Survivor 4: Τα «πήρε» ο Περικλής με τους κόκκινους - «Είστε υποκριτές»

Σηκώθηκε και έφυγε από τη καλύβα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Τα «πήρε» ο Περικλής με τους κόκκινους - «Είστε υποκριτές»

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor είδαμε ένα απίστευτο ξέσπασα του Περικλή προς την κόκκινη ομάδα για την συμπεριφορά των συμπαικτών του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά δεν σέβονται τις συνήθειες όλης της ομάδας και ασχολούνται μόνο με τον αρχηγό τους τον Γιώργο Κοψιδά και τις διατροφικές του συνήθειες.

Μάλιστα είπες χαρακτηριστικά πως «νιώθουν υποχρεωμένοι απέναντί του γιατί τους πήρε από μια κακοποιητική ομάδα». Δείτε ωστόσο, ποια ομάδα κερδίζει σήμερα.

Ζούλιας για Survivor 4 και Κονδυλάτο: «Νομίζω ήταν βάση σεναρίου οι αντιδράσεις του»

Ο Βασίλης Ζούλιας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε και η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να τον ρωτήσει για την πορεία του Περικλή Κονδυλάτου στο Survivor 4.

Μάλιστα, πρόβαλλαν και πλάνα με το πως ήταν πριν μπει στο παιχνίδι, αλλά και πως είναι τώρα εμφανισιακά ο παίκτης της κόκκινης ομάδας, θέλοντας να δείξουν πόσο έχει αδυνατίσει.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το γεγονός ότι οι τόνοι και οι αντιδράσεις του Περικλή έχουν πέσει, ο Βασίλης Ζούλιας δεν δίστασε να πει πως πιστεύει πως όλα ήταν βάση σεναρίου. Τι είπε και για τις δηλώσεις της Ταραμπάνκο;

Θα συνεργαστούν μετά το Survivor 4, Περικλής Κονδυλάτος και Γιώργος Κοψιδάς

Καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας, στενός φίλος και συνεργάτης του Περικλή Κονδυλάτου, ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Κοψιδάς μετά το Survivor, θα συνεργαστεί μαζί τους.

Μπορεί οι δυο συμπαίκτες να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, ωστόσο έριξε μια «βόμβα» για το τι θα γίνει όταν οι δύο άνδρες βγουν από το παιχνίδι.

«Είδα τον χαιρετισμό που έκανε ο Περικλής με τον Κοψιδά και μου άρεσε πολύ. Ο κύριος Κοψιδάς θα είναι στο σόου μας πρώτη σειρά. Και σόου χωρίς τον Περικλή δεν γίνεται», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Ζούλιας.