Βαλέρια Χοψονίδου: «Έπαιρνα αντιβιώσεις, φάρμακα, έφτανα στο συμβούλιο και έλεγα θα κοιμηθώ»

«Στο Survivor, είναι όλα τα παιδιά φίλοι μεταξύ τους. Ερωτικό δεν υπάρχει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βαλέρια Χοψονίδου: «Έπαιρνα αντιβιώσεις, φάρμακα, έφτανα στο συμβούλιο και έλεγα θα κοιμηθώ»

Η Βαλέρια Χοψονίδου έκανε σήμερα μία έκπληξη και μπήκε ξαφνικά στο πλατό του Νίκου Μουτσινά. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor και εξήγησε πως αναγκάστηκε να πάρει αντιβιώσεις και φάρμακα, τα οποία την κατέβαλαν.

Η ίδια αναφέρθηκε στην εμπειρία αλλά και στις σχέσεις που είχε με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας. Μάλιστα τόνισε πως δεν προσπάθησε να κάνει υποομάδα με την Ελευθερία Ελευθερίου, όπως την κατηγόρησαν οι συμπαίκτες της, απλά την γνώριζε από πριν και γι΄αυτό είχαν έρθει κοντά.

Οι δηλώσεις της Βαλέριας Χοψονίδου για το Survivor 4

«Έπαιρνα αντιβιώσεις, φάρμακα και έφτανα στο συμβούλιο και έλεγα θα κοιμηθώ», είπε η Βαλέρια και συνέχισε: «Η κόκκινη ομάδα με υποστήριζε πάρα πολύ. Κάποια αγωνίσματα όταν τα βλέπαμε λέγαμε εύκολο. Αυτό που έβλεπες για δύσκολο ήταν πιο εύκολο. Κατά βάση είναι πολύ δύσκολα και με δύσκολες συνθήκες.

Βαλέρια Χοψονίδου Survivor

Ο James είναι πανέξυπνος και έχει φοβερή αντίληψη. Αυτό που βλέπεις αυτό είναι. Η συμβίωση στην μπλε ομάδα, την πρώτη και δεύτερη μέρα ήταν καλά αλλά δεν ένιωσα ότι ενσωματώθηκα. Με την Ελευθερία γνωριζόμασταν από πριν. Υποομάδα δεν κάναμε. Ήταν τρομερή εμπειρία, πέρασα τέλεια».

Για τις σχέσεις μέσα στο παιχνίδι είπε: «Είναι όλα τα παιδιά φίλοι μεταξύ τους. Ερωτικό δεν υπάρχει».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Την πρώτη μέρα που πήγα στους Μπλε δεν ήταν ευχάριστο»

Λίγο μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Βαλέρια Χοψονίδου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στο Love it.

"Το περίμενα πως θα αποχωρήσω, γιατί μπήκα σε ένα σημείο του παιχνιδιού μετά από έναν μήνα οπότε τα παιδιά είχαν γίνει ήδη μια παρέα. Το περίμενα πως θα με ψηφίσουν γιατί αγωνιστικά δεν ήμουν αυτό που ήθελαν. Σίγουρα όμως θα μπορούσαν να μου δώσουν μια ευκαιρία. Την πρώτη μέρα που πήγα στην ομάδα όταν μιλούσαν όλοι μαζί και πλησίαζα, σταματούσαν. Δεν ήταν ευχάριστο, ένιωθα άβολα", δήλωσε η Βαλέρια Χοψονίδου και συνέχισε αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερα.

Ακούστε όλες τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο: