Survivor 4: Ο Κρις «ξεμπρόστιασε» Μπάρτζη και Τζέιμς - «Ήρθαν και μου είπαν ότι θα στοχοποιήσουν τον Αλέξη»

«Πρόσεξέ τον, τα κορίτσια δε θα σε ψηφίσουν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Κρις «ξεμπρόστιασε» Μπάρτζη και Τζέιμς - «Ήρθαν και μου είπαν ότι θα στοχοποιήσουν τον Αλέξη»

«Βόμβα» στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor έριξε ο Κρις Σταμούλης, καθώς είπε πως η υποομάδα, όπου ανήκε και τελικά τα έσπασαν, του έδωσε τη δυνατότητα να μην ψηφιστεί ως υποψήφιους προς αποχώρηση, εφόσον δεχόταν να συστρατευθεί ξανά μαζί της.

Στην μπλε παραλία γίνεται χαμός μετά το περιστατικό του δικηγόρου με τον Αλέξη Παππά, με αποτέλεσμα να βγαίνουν τα «μαχαίρια» με κάθε αφορμή, κάτι που φυσικά συνέβη και στο συμβούλιο.

Survivor Νίκος Μπάρτζης

Συγκεκριμένα, ο Κρις ανέφερε πως ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης του είπαν, ότι αν δεχόταν να επανέλθει στην υποομάδα τους, τότε στο στόχαστρο θα βρισκόταν ο Παππάς και όχι εκείνος, με τον αγρότη ειδικά να αντιδρά έντονα, αφού είχε προηγηθεί ένας έντονος καυγάς ανάμεσα στους παίκτες της Μπλε ομάδας.

Ο Μπάρτζης επεσήμανε, ότι είχε πει στον Κρις πως δεν πρέπει να εμπιστεύεται απόλυτα τον Αλέξη, ενώ ο Τζέιμς πρόσθεσε πως του είχε αποκαλύψει, ότι θα προτιμούσε να ψηφίσει εκείνον παρά τον Αλέξη.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος «άδειασε» τον Κρις - «Ο Θεός σου έδωσε ένα μάθημα»

Σε άγριο κράξιμο προς τον Κρις Σταμούλη προχώρησε ο Τριαντάφυλλος στο συμβούλιο του Survivor, ο οποίος πήρε το λόγο τη στιγμή, που οι «Μπλε» τσακώνονταν, όπως άλλωστε συνηθίζει, λέγοντας προς το δικηγόρο, ότι ο Θεός του έδωσε ένα μάθημα για μια παλιότερη άθλια φράση του.

Ο «Ντάφι», που βρέθηκε σε εξαιρετική κατάσταση στο αγώνισμα ασυλίας και νίκησε ξανά τον Νίκο Μπάρτζη, θέλησε να υπενθυμίσει στον Κρις μια πολύ άσχημη φράση του, καθώς είχε πει πως χαιρόταν, που η κόκκινη ομάδα δεν έτρωγε φαγητό.

Survivor Τριαντάφυλλος Κρις

Η παρέμβαση αυτή του καλλιτέχνη οφείλεται στο παράπονο του αντιπάλου του, που παραπονέθηκε πως κανείς από την ομάδα του δεν του έδωσε λίγο φαγητό στο αγώνισμα επάθλου.

«Ο Θεός σου έδωσε ένα μεγάλο μάθημα αδελφέ Κρις, μετά από αυτό που είπες…», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του Τριαντάφυλλου, που βρήκε την ευκαιρία να εκδικηθεί τον αντίπαλό του για όσα είχε πει τότε.