Survivor 4 - Μακρόπουλος: «Συγγνώμη για την παρατεταμένη χρήση της φράσης "δεν μπορεί"»

To instastory που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Μακρόπουλος: «Συγγνώμη για την παρατεταμένη χρήση της φράσης

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος ήταν ο παίκτης που την προηγούμενη εβδομάδα αποχώρησε από το Survivor 4 και την Μπλε ομάδα. Το απόγευμα της Δευτέρας ο Δημήτρης προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr - και λίγη ώρα αργότερα έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης της Μπλε ομάδας, με instastory στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε με τους followers του τις δικές του αλήθειες και την δική του οπτική γωνία των πραγμάτων.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μαρκόπουλου μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Από τους 30 βαθμούς και τον καύσωνα του Άγιου Δομίνικου στους μηδέν βαθμούς της Αθήνας. Μια πικρία συνεχίζει να υπάρχει ωστόσο πλέον αισθάνομαι γεμάτος, γεμάτος ωραίες στιγμές, ωραίες αναμνήσεις, γεμάτος ιδέες και θεωρώ καλύτερος άνθρωπος.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την στήριξή σας καθώς και για τα θετικά μηνύματα που έχω λάβει αλλά θα σας ευχαριστήσω και για τα αρνητικά μηνύματα τα οποία είναι πολύ σημαντικά ώστε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

Από την πλευρά μου θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την παρατεταμένη χρήση της φράσης δεν μπορεί.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο. Αποκάλυψε κι άλλα!

«Αυτός ο Μακρόπουλος που έσπασε τα νεύρα, σταμάτα Χριστιανέ μου...»

Στο Καλό Μεσημεράκι σχολιάστηκαν το μεσημέρι της προηγούμενης Τετάρτης όσα έγιναν στο Survivor και ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπόρεσε να κρατήσει τα νεύρα του για τον Δημήτρη Μακρόπουλο.

«Ντροπή! Χθες ήταν αυτός ο Μακρόπουλος, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά μου έσπασε τα νεύρα με το “δεν μπορεί”. Σταμάτα Χριστιανέ μου να γίνει ένα παιχνίδι… Και τελικά μπόρεσαν, όπως είδαμε. Και αυτή έκρυψε τις μπάλες;», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε επίσης: «Παρακολουθούμε ακριβώς τι μπορεί να συμβεί όταν η υπεροψία πάθει τρέλα και η αλαζονεία, αυτό παρακολουθούμε με τους μπλε. Αν γυρίσουμε τα επεισόδια πίσω που κατέβαιναν πολύ χαλαροί για να παίξουν, από τη στιγμή που άρχισαν να χάνουν έχουν πάθει τρέλα».