Survivor 4: Ο Ατζούν έστειλε γιατρό για φτιάξει το δόντι του Πάνου Καλίδη

Πήγε σε οδοντίατρο γιατί "πέθαινε" από τον πόνο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Ατζούν έστειλε γιατρό για φτιάξει το δόντι του Πάνου Καλίδη

Viral έγινε πριν από λίγες ημέρες το... δόντι του Πάνου Καλίδη στο Survivor 4. Συγκεκριμένα, όπως είχαμε δει έφυγε η θήκη ή η όψη ρητίνης ή η πορσελάνης, με αποτέλεσμα το δόντι του να φαίνεται χαλασμένο και σπασμένο. Ο Ατζούν ωστόσο, δεν γινόταν να τον αφήσει έτσι και τον έστειλε σε οδοντίατρο για να του το φτιάξει.

Την αποκάλυψη έκανε αρχικά η Soula Glamourous μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Ενώ, λίγο αργότερα, γνωστός οδοντίατρος της showbiz, αποκάλυψε το λόγο που μπορεί να έφτιαξαν το δόντι του.

«Το βασικό φαγητό εκεί είναι ρύζι και καρύδα, όταν έχει όψεις (ρητίνης ή πορσελάνης) ή ακόμα και θήκες εάν πεις οτι θα τρώω κάθε ημέρα καρύδα η απάντηση θα είναι δεν είσαι με τα καλά σου. Ο πόνος επίσης με ένα τόσο μεγάλο σπάσιμο μπορεί να είναι μεγάλος.

Και θα ήταν απαράδεκτο σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή να αφήνουν οποιονδήποτε παίκτη με σπασμένο μπροστινό δόντι. Η πόνο η σπάσιμο σε οποιοδήποτε δόντι. Όπως υπάρχει ιατρός, υπάρχει και οδοντίατρος εκεί που ασχολείται», έγραψε.

Survivor 4 Πάνος Καλίδης σπασμένο δόντι

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 4: «Ο Ατζούν είναι έξαλλος! Πήγε με το δικό του λίαρ τζετ και απείλησε με απομακρύνσεις»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού για το Survivor 4 και συγκεκριμένα για τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος όπως ανέφερε ο παρουσιαστής είναι έξαλλος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Τούρκος παραγωγός έχει εκνευριστεί με την παραγωγή γιατί δεν διαφυλάττουν τα «μυστικά» και βγαίνουν διάφορες διαρροές.

«Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι χθες ο Ατζουν πήγε με το δικό του λίαρ τζετ στην περιοχή των γυρισμάτων και είναι έξαλλος με την παραγωγή γιατί δεν διαφυλάττουν το «μυστικό», κτλ. Και απείλησε μάλιστα με απομακρύνσεις από την παραγωγή αν ας πούμε για παράδειγμα αποδειχθεί ότι κάποιος πει τι συμβαίνει εκεί…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας. Δείτε επίσης και όλη την αλήθεια για το λόγο που εξαφανίστηκαν από την παραλία Κρις και Αλέξης Παππάς.