Κολλητή Ελευθερίας για Survivor: "Ο Αλέξης δεν είναι του στυλ της"

"Βλέπω ότι έχει κάποιες τάσεις φυγής"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολλητή Ελευθερίας για Survivor:

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε μεταξύ άλλων την Ελευθερία Ελευθερίου να έχει αποξενωθεί εντελώς από την μια υποομάδα που έχει δημιουργηθεί στους Μπλε και να έχει πλησιάσει ξανά τον Αλέξη Παππά.

Μάλιστα, η ψυχολογική της κατάσταση φάνηκε πως είναι πολύ άσχημη! Το πρωί της Πέμπτης, λοιπόν, η κολλητή της και γυμνάστριά της Ιφιγένεια Μπάκα συνδέθηκε μέσω Skype με την εκπομπή Ευτυχείτε και εκτός από το ότι σχολίασε τα όσα είδαμε κι εμείς, οι απλοί τηλεθεατές στις οθόνες μας, μίλησε και για τον χαρακτήρα της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Οι δηλώσεις της κολλητής της Ελευθερίας Ελευθερίου για όσα γίνονται στο Survivor

"Θεωρώ πως δεν στηρίζει τον Αλέξη αυτή την στιγμή απλά κρατάει μια ουδέτερη στάση. Είναι έτσι σαν άνθρωπος η Ελευθερία που δεν θέλει να έχει κόντρες με κανέναν θέλει πάντα να έχει καλές σχέσεις με όλους και αυτή την στιγμή για να κρατήσει τις ισορροπίες στην ομάδα θεωρώ πως επιλέγει να είναι στην μέση.

Θεωρώ ότι όντως την έχουν πειράξει τα λόγια του Αλέξη αλλά επειδή είναι έτσι ο χαρακτήρας της θα κάνει πίσω, είναι ενοχλημένη ακόμα, απλά θέλει να περάσουν αυτές οι μέρες στον Άγιο Δομίνικο, όσο πιο γρήγορα μπορούν χωρίς εντάσεις.", είπε μεταξύ άλλων η Ιφιγένεια.

Το βίντεο του Ανδρέα Γεωργίου για την πρώην του, Ελευθερία Ελευθερίου

Σίγουρα πολλοί θυμάστε την σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον αγαπημένο ηθοποιό και σκηνοθέτη, Ανδρέα Γεωργίου, τον οποίο τα τελευταία χρόνια βλέπουμε στις 8 Λέξεις. Το ζευγάρι πριν από περίπου 7 χρόνια είχε ζήσει έναν όμορφο έρωτα. Ωστόσο, όπως όλες οι σχέσεις, κάποια στιγμή έφτασε στον χωρισμό. Μάλιστα, το 2014 και όταν έγινε γνωστή η είδηση πως τράβηξαν χωριστούς δρόμους, μια δήλωση που είχε ο ίδιος κάνει είχε συζητηθεί πολύ.

Ωστόσο, όπως είχε δηλώσει ο Ανδρέας Γεωργίου, δεν το είχε πει με κακία αλλά με αγάπη προς την τραγουδίστρια και πρώην σύντροφο του. Βέβαια, όλα αυτά για την Ελευθερία Ελευθερίου είναι παρελθόν.

«Είναι ένα κομμάτι, στο οποίο δεν τα πάω πολύ καλά. Νιώθω ότι έχω πολλές ευθύνες και βάζω συνεχώς τις σχέσεις μου σε δεύτερη μοίρα Δεν μπορώ να είμαι εντάξει, όχι επειδή είμαι άπιστος, αλλά επειδή έχω αυτό το κόλλημα με τη δουλειά. Είμαι εργασιομανής. Βγήκα από τη σχέση μου με την Ελευθερία Ελευθερίου πριν από μερικούς μήνες, ακριβώς γι' αυτό το λόγο. Δεν μπορούσα να είμαι εκεί. Ήμασταν δύο χρόνια με την Ελευθερία, χωρίσαμε για ένα μήνα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν το μετράω αυτό. Μπορεί να μην είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Την ευθύνη του χωρισμού τη ρίχνω επάνω μου. Η Ελευθερία ήταν πολύ εντάξει. 'Έφτασα σε ένα σημείο που ένιωθα ότι με πιέζει η σχέση μου, ενώ στην ουσία δεν είχα αρκετό χρόνο να αφιερώσω σε αυτήν και η Ελευθερία το κατάλαβε» είχε αναφέρει στο People.

Όσο για την "καυτή" εικόνα της Ελευθερίας και αν τη ζήλευε, παράβλεψε το θέμα της ζήλιας και μίλησε για την τραγουδίστρια με ουσιαστικό ενδιαφέρον: «Είναι λάθος για μένα αυτή η εικόνα της Ελευθερίας. Είναι ένας κακός ρόλος που κλήθηκε να κάνει, ενώ, αν επικεντρωνόταν στη φωνή της, θα ήταν διαφορετικά. Εμένα δεν μου αρέσουν τα τραγούδια της, θεωρώ ότι ακολουθεί λάθος γραμμή και της το έχω πει πολλές φορές. Αυτό που βλέπετε δεν είναι η Ελευθερία. Της είπα ότι οι επιλογές των τραγουδιών της δεν είναι καλές, αλλά δεν με άκουσε. Αν δεν προβάλλεις αυτό που έχεις μέσα σου, δεν πείθεις. Για μένα, η Ελευθερία δεν πείθει, γιατί δεν είναι αυτό - και το λέω από αγάπη, όχι από κακία».

Πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο, και όσο η ίδια αγωνιζόταν με την ομάδα της για την ασυλία εκείνος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα μήνυμα στήριξης.

Survivor 4 βίντεο του Ανδρέα Γεωργίου για την Eλευθερία Ελευθερίου