Survivor 4 - highlights 17/2: Η επίθεση στην Ελευθερίου, ο τσακωμός Ανθής - Περικλή και η αποχώρηση του

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 17/2: Η επίθεση στην Ελευθερίου, ο τσακωμός Ανθής - Περικλή και η αποχώρηση του

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε απίστευτες ανατροπές. Αρχικά, έγινε ακόμη μια επίθεση στην Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ, Περικλής Κονδυλάτος και Ανθή Σαλαγκούδη τσακώθηκαν, με τον πρώτο να είναι και αυτός που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα highlights του Survivor 4

Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Κώστα - «Αυτό ήταν πισώπλατη μαχαιριά»

Με τσακωμούς και εντάσεις ξεκίνησε το επεισόδιο του Survivor, με τον Τριαντάφυλλο να τα «χώνει» άσχημα στον Κώστα Παπαδόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο Κόρο αποκάλυψε στον τραγουδιστή των Κόκκινων πως ο Κώστας προσπάθησε να στρέψει τους παίκτες εναντίον του Τριαντάφυλλου και να ψηφίσουν αυτόν στο συμβούλιο.

Survivor 4 Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Κώστα

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Τριαντάφυλλος μόλις έμαθε τι συνέβη πίσω από την πλάτη του, από έναν μάλιστα που θεωρούσε και φίλο του, έγινε έξαλλος και έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μαζί του.

Φυσικά, δεν άργησε να ακολουθήσουν βαριά λόγια και έντονες στιγμές, με τον Κώστα να τονίζει πως ο Τριαντάφυλλος δεν είναι καλός στα αγωνίσματα. Βέβαια, η συζήτηση δεν έμεινε εκεί, με τον δεύτερο να του δηλώνει πως αυτό που έκανε ήταν μαχαιριά και πως ενώ τόσο καιρό ο ίδιος τον έχει στηρίξει σαν αδερφός του, ο Κώστας επέλεξε να του φερθεί έτσι.

Μέσα σε όλα, σε έντονο ξέσπασμα προχώρησε και ο Κόρο ο οποίος δεν σταμάτησε να υποστηρίζει τον Ντάφι και να συμφωνεί πως ο Κώστας είναι αυτός που έχει πέσει αγωνιστικά. Δείτε εδώ στο μεταξύ όλα όσα είδαμε στο προχθεσινό επεισόδιο!

Ξέσπασε ο Κόρο - «Είναι το πόδι μου τούμπανο και συνεχίζω και παίζω»

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε ο Γιώργος Κόρομι, με τον ίδιο να αποκαλύπτει τον πόνο που αντιμετωπίζει με το πόδι του.

Μετά τον άγριο τσακωμό που είχε ο Τριαντάφυλλος με τον Κώστα, ο Κόρο φαίνεται να μην ξύπνησε ούτε αυτός καλά και μάλιστα συνέχιζε τον καυγά των παικτών, με τον ίδιο να κάνει λόγο για τον τραυματισμό του.

Survivor 4 Ξέσπασε ο Κόρο

Συγκεκριμένα, ο Κόρο ξέσπασε δηλώνοντας πως νιώθει αφόρητο πόνο στο πόδι του το οποίο έχει πρηστεί πολύ και ενώ αυτό το ξέρουν οι αντίπαλοι, τον διαλέγουν επίτηδες για να νικήσουν.

Μάλιστα, δήλωσε πως δεν πάει στον γιατρό και προσπαθεί να μην αναφέρει τον πόνο του γιατί θεωρεί πως αυτό θα αποτελέσει κίνητρο να τον ψηφίσουν οι συμπαίκτες του προς αποχώρηση.

Κρις: «Ο Πάνος μου φαίνεται πονηρός άνθρωπος»

Το επεισόδιο του Survivor 4 ξεκίνησε με τον Κρις Σταμούλη να προχωρά σε αιχμηρές δηλώσεις έναντι του Πάνου Καλίδη.

Τα αιχμηρά σχόλια βέβαια συνεχίστηκαν και στην ομάδα των Μπλε, με τον Κρις να τα βάζει αυτή τη φορά και με τον τραγουδιστή της ομάδας, με τον ίδιο μάλιστα να θεωρεί πως είναι πολύ πονηρός και συμφεροντολογικός και οι κινήσεις του κρύβουν από πίσω αρκετή κακία.

«Στο συμβούλιο ψηφίστηκα ως δεύτερος υποψήφιος από τον Πάνο Καλίδη. Ήταν αναμενόμενο. Από το πρώτο αγώνισμα ήδη ασυλίας είχε πει ο Τζέιμς, πριν καν χάσουμε, η ομάδα αποφάσισε να ψηφίσουμε Άλεξ και Κρις. Εννοούσε την υποομάδα του. Ο Πάνος μου φαίνεται ένας πάρα πολύ πονηρός άνθρωπος.

Γι’ αυτό εξάλλου έχει μπει στην υποομάδα με τον Τζέιμς και τον Νίκο. Το είδε σαν προοπτική ότι θα μπορέσει μάλλον να μείνει περισσότερο. Το να ψάχνεις να κολλήσεις σε μια υποομάδα και μια δυνατή συμμαχία είναι η τακτική που ακολουθείς όταν είσαι αδύναμος. Όταν είσαι ο αδύναμος κρίκος, ψάχνεσαι αριστερά και δεξιά για να μην βγεις» είπε χαρακτηριστικά ο Κρις.

Τα έβαλε άσχημα ο Περικλής με την Ανθή - Δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα

Πολλοί είναι οι τσακωμοί που έχουμε δει στο Survivor, αλλά αυτός της Ανθής και του Περικλή είναι η αλήθεια ότι δεν το περιμέναμε καθόλου!

Οι δύο παίκτες των Κόκκινων για ακόμη μια φορά είχαν κάτσει οι δυο τους και σχολίαζαν όλα όσα είχαν προηγηθεί τόσο στην ομάδα τους όσο και στην αντίπαλη.

Survivor 4 ανθή περικλής καυγάς

Ωστόσο, παρόλο που τόσο καιρό φαίνεται να στηρίζουν ο ένας τον άλλον και να είναι καλοί φίλοι, αυτό φαίνεται να άλλαξε σήμερα μιας και βγήκαν τα πρώτα μαχαίρια.

Η Ανθή υποστήριξε ότι ήταν δεδομένο πως θα βγει υποψήφια προς αποχώρηση και πως δεν εξεπλάγη καθόλου, με τον Περικλή να είναι τέρμα αντίθετος και να της τονίζει πως θέλει συνεχώς να ακούει ότι είναι αδύναμη, πως είναι πάντα κάθε φορά το θύμα και πως ποτέ δεν πιστεύει στον εαυτό της και τις ικανότητες της.

Η παίκτρια δεν άντεξε από την απρόσμενη επίθεση και πίεση του Περικλή και λίγο αργότερα ξέσπασε σε κλάματα.

Μέσα σε όλα όμως, η Ανθή αποκάλυψε πως ο Τριαντάφυλλος πριν γίνει η αλλαγή των ομάδων και συγκεκριμένα όταν είχε δεχτεί αρκετές ψήφους από τους συμπαίκτες του, γύρισε στην παραλία και ήταν έξαλλος με όλους, δηλώνοντας πως όλοι συνωμοτούν εναντίον του. Εκτός από αυτό όμως, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει πως η Ανθή βρίσκεται εκεί καθαρά και μόνο λόγω του πατέρα της και όχι επειδή είναι αγαπητή και καλή αγωνιστικά.

Άγρια επίθεση της Βέλλη στην Ελευθερίου - Δεν μπορούσε να συνέλθει από τα κλάματα

Η Άννα Μαρία Βέλλη αναδεικνύεται στον πιο χειριστικό άνθρωπο, που υπάρχει στο Survivor, καθώς έφτασε στο σημείο να επιτεθεί στην Ελευθερία Ελευθερίου και να την κάνει να δακρύσει, καθώς όλη η ιστορία έγινε… για την καρύδα του Αλέξη Παππά.

Η μπλε ομάδα έχει βάλει εξαρχής στη μέση τη γνωστή τραγουδίστρια, θέτοντάς την στο περιθώριο και ευελπιστώντας πως θα είναι η επόμενη που θα φύγει, μετά τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη. Η στάση της Άννας Μαρίας, ειδικά, είναι ενδεικτική της κατάστασης αυτής, έχοντας ηγηθεί σε ηγέτιδα του «πολέμου» στους τρεις παίκτες.

Στην προσπάθεια αυτή, το bullying στην Ελευθερία φτάνει σε ακραίο επίπεδο, φτάνοντάς τη σε σημείο να δακρύσει και να λέει, ότι θέλει να φύγει. Κι όλα αυτά, επειδή έψησε την καρύδα του Αλέξη Παππά, συμπεριφερόμενη σαν άνθρωπος πολιτισμένος και όχι… των σπηλαίων.

«Δεν μπορείς να έρχεσαι και να κανεις bullying κάθε φορά… Τις διαφορές μου με τον Αλέξη τις έχω λύσει. Δεν τους αφορά. Δεν γίνεται να μου κάνουν κριτική για το αν μιλάω στον Αλέξη! Κρίθηκα πάλι, λαϊκό δικαστήριο από την Άννα Μαρία για το αν είναι δυνατόν να ψήνω την καρύδα του Αλέξη.

Είναι δυνατόν να ξυπνάνε και να δέχομαι αυτή την επίθεση; Ενώ εγώ το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι θέλω να πάω να φύγω και να παω να δω την οικογένεια μου αν είναι όλοι καλά; Και μετά έρχομαι και λέω ποιος είναι διπρόσωπος και ποιος είναι ο κακός εδώ μέσα; Αυτό το πράγμα δεν είναι διπροσωπία… Προσπαθώ να κρατάω ισορροπίες μέχρι τη μέρα που θα φύγω γιατί είμαστε όλοι διαφορετικοί χαρακτήρες εδώ μέσα»

«Ένας άνθρωπος που κουβαλάει μίσος μέσα του ήρθε και με είπε διπρόσωπη και μίλησε σ εμένα για ηθική… Ποια ηθική όταν κοιμάσαι και ξυπνάς με την κακία μέσα σου;” είπε χαρακτηριστικά.

Στα «μαχαίρια» η Σοφία και ο Κοψιδάς - «Είναι διπρόσωπη!»

Η κόκκινη ομάδα του Survivor έδειξε με αρκετά ξεκάθαρο τρόπο ποιοι είναι οι επόμενοι, που μπαίνουν στο στόχαστρο μετά τους Περικλή Κονδυλάτο και Ανθή Σαλαγκούδη, με τον τσακωμό του Τριαντάφυλλου με τον Κώστα να είναι η πρώτη απόδειξη και η επίθεση στη Σοφία να αποτελεί τη δεύτερη, αν και ο Γιώργος Κοψιδάς τα πήρε πίσω.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέφερε πως είδε τη Σοφία και τον Τριαντάφυλλο να συζητούν, σχετικά με το αν θα ψηφιστεί η Ανθή Σαλαγκούδη στο τελευταίο συμβούλιο, με τον τραγουδιστή να έχει μιλήσει πρώτος στη μηχανικό.

Survivor 4 μαργαρίτη κοψιδάς

Στη συνέχεια, όμως, η Σοφία αλληλοψηφίστηκε με τη Μαριάνθη, κάτι που έκανε έξαλλους τον Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο, με αποτέλεσμα να την αποκαλέσουν διπρόσωπη. Προσπάθησαν να την φέρουν σε δύσκολη θέση, όμως δεν τα κατάφεραν ιδιαίτερα, με τη Σοφία να αποκρούει τις κατηγορίες και να αναγκάζει αμφότερους να πάρουν πίσω τα λόγια τους.

Νικητές οι κόκκινοι με σκορ 10-9

Στον στίβο μάχης του Survivor παρακολουθήσαμε ένα πραγματικό ντέρμπι, με τους Κόκκινους όμως τελικά να κερδίζουν σημειώνοντας το σκορ 10-9.

Οι παίκτες έφτασαν στην σημερινό αγώνα μετά από αρκετές εντάσεις και πολλούς καυγάδες στις καλύβες τους, όπως αυτός της Ανθής και του Περικλή, του Κοψιδά και της Σοφίας, αλλά και του Ντάφι με τον Παπαδόπουλο.

Survivor 4 Νικητές οι κόκκινοι με σκορ

Ωστόσο, οι δύο ομάδες έφτασαν στον στίβο πιο αποφασισμένοι από ποτέ, μιας και το σημερινό έπαθλο ασυλίας ήταν η επικοινωνία, κάτι που περιμένουν όλοι πως και πως.

Παρακολουθήσαμε πράγματι έναν τρομερό αγώνα, με τους παίκτες να μάχονται και να κονταροχτυπιούνται στήθος με στήθος, και τους πάγκους φυσικά να υποστηρίζουν δίχως αύριο.

Η ομάδα όμως που κατάφερε να κερδίσει το σημερινό έπαθλο ήταν οι Κόκκινοι, κάτι που σας είχαμε αποκαλύψει ήδη εμείς από το απόγευμα και για ακόμη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε πλήρως.

Τον τελικό πόντο τον έφερε ο Ηλίας Μπόγδανος και η ομάδα των Κόκκινων είναι έτοιμη να λάβει μηνύματα από τα αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά να απολαύσουμε έναν νοστιμότατο μουσακά μαζί με Βίκος Cola!

Δίχως τέλος η κόντρα της Ελευθερίας με την Βέλλη - «Δεν μπορεί αν δεν μου σπάσει τα νεύρα»

Η Ελευθερία φαίνεται να έχει φτάσει στα όρια της με την Άννα Μαρία, ειδικά στο επεισόδιο του Survivor, με την δεύτερη όπως αποκαλύφθηκε να της κόβει φαγητό και να μην της δίνει ισόποσες μερίδες.

Δίχως τέλος φαίνεται να είναι η κόντρα των δύο κοριτσιών, καθώς η Βέλλη συνεχίζει το μπούλινγκ στην Κύπρια τραγουδίστρια για αυτό και πριν τον αγώνα η Ελευθερία ξέσπασε σε κλάματα.

Survivor 4 ελευθερίου βέλλη καυγάς

Αυτή τη φορά όμως το φαγητό αποτέλεσε την αιτία της εντάσεις, με την Ελευθερία να γίνεται έξαλλη και να δηλώνει πως δεν της δίνει ίσες μερίδες συγκριτικά με τους άλλους παίκτες.

«Κάθε μέρα βρίσκουν έναν λόγο για να μου σπάσουν τα νευρά πραγματικά δεν μπορώ άλλο» είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερία ενώ την ίδια στιγμή η Άμι Γιάμι διέψευδε τις κατηγόριες της.

Ο Περικλής κατά της Βέλλη - «Δεν μπορώ όταν ένας άνθρωπος είναι τόσο αλαζονικός και φαταούλας»

Πολλά ήταν τα καρφιά του έριξε στο επεισόδιο που Survivor ο Περικλής κατά της Άννας Μαρίας Βέλλη, για την οποία όπως δήλωσε χάρηκε που έχασε σήμερα.

Η ομάδα που κέρδισε το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας ήταν οι Κόκκινοι, οι οποίοι έφαγαν μουσικά και έλαβαν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Survivor 4 περικλής βέλλη

Αφού γύρισαν στην καλύβα τους, εξέφρασαν την χαρά τους με τον Περικλή όμως να δηλώνει πως χάρηκε κυρίως που δεν θα φάει η Άμι Γιάμι, την οποία όπως είπε χαρακτηριστικά την θεωρεί αλαζονική και.. φαταούλα!

Ο Τζέιμς έδωσε στεγνά τον Ντάφι - «Μου είπε "μην κάνεις τα πόδια σου σαν πο@@ης ρε"»

Χαμός έγινε στο αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor, με τον Τριαντάφυλλο να επιτίθεται στον Τζέιμς Καφετζή σε μία από τις μονομαχίες, που πραγματοποιήθηκαν, βρίζοντάς τον μάλιστα αρκετά άσχημα.

Σε μια έκφραση που δε βοηθάει στην φήμη ενός «Παπά-Ντάφυ», ο παίκτης της κόκκινης ομάδας είδε πως δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τον αντίπαλό του και αποφάσισε να εκφραστεί με ύβρεις, αν και δεν κατάφερε κάτι, αφού ο διοργανωτής boat party επικράτησε άνετα.

«Μην κάνεις τα πόδια σου σαν πο@@ης ρε», ήταν η ατάκα του τραγουδιστή, που διόλου τον τιμά, όταν μερικές ώρες νωρίτερα έκανε κήρυγμα για σεβασμό στους αντιπάλους του.

«Έστησαν» στον τοίχο την Βέλλη οι Παππάς, Κρις, Ελευθερία για τις μερίδες του φαγητού

Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν έμεινε μόνο στις δηλώσεις της στην κάμερα και αποφάσισε να ξεμπροστιάσει και την ομάδα της στο συμβούλιο αποχώρησης στο Survivor, με την Άννα Μαρία και την κλίκα της να μη γνωρίζει πώς να τα «μπαλώσει».

Τα προβλήματα της μπλε ομάδας είναι εμφανή, με τη μεγαλύτερη υποομάδα, όμως, να έχει βάλει στο στόχαστρο ορισμένους παίκτες και την τραγουδίστρια να είναι η επόμενη, μετά τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη, κάτι που φάνηκε τόσο με την νέα επίθεση που δέχθηκε όσο και με τη στέρηση φαγητού από την Άννα Μαρία Βέλλη.

Τα θέματα τέθηκαν επί του συμβουλίου, με τη Βέλλη και τους υπόλοιπους να μη βρίσκουν ουσιαστικά κάποιο τρόπο να καλύψουν την αδικία, όπου έχουν υποβάλει τη συμπαίκτριά τους, χωρίς να παραθέσουν κάποιο ουσιαστικό επιχείρημα, προσπαθώντας απλά να αρνηθούν τα πάντα και να βγάλουν… τρελή την Ελευθερία.

Αποχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος

Μια μεγάλη ανατροπή παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο του Survivor, καθώς ο παίκτης που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το παιχνίδι είναι ο Περικλής Κονδυλάτος.

urvivor 4 Αποχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος

Οι τσακωμοί και τα «καρφιά» φυσικά συνεχίστηκαν και μετά τον στίβο μάχης στις καλύβες των παικτών, με την Ελευθερία να κατηγορεί ανοιχτά την Άννα Μαρία υποστηρίζοντας ότι δεν μοιράζει το φαγητό ισόποσα.

Ωστόσο, οι παίκτες είχαν να αντιμετωπίσουν την σημερινή αποχώρηση, κάτι που είχε δημιουργήσει αρκετό άγχος στις δύο ομάδες.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Αλέξης, ο Κρις, η Ανθή και ο Περικλής με τον παίκτη που τελικά ψηφίστηκε λιγότερο από το κοινό να είναι ο σχεδιαστής κοσμημάτων, ο Περικλής Κονδυλάτος, όπως ακριβώς σας είχαμε αποκαλύψει ήδη εμείς από το απόγευμα και για ακόμη μια φορά οι πηγές μας επιβεβαιώθηκαν!