Survivor 4: Αλλάζει ξανά ο τρόπος ψηφοφορίας;

Αν δεν γίνει αλλιώς η Ανθή θα φτάσει άνετα τελικό...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αλλάζει ξανά ο τρόπος ψηφοφορίας;

Τρέχουν και δεν φτάνουν στη παραγωγή του Survivor 4 ώστε να αποφύγουν το... ατύχημα! Ποιο θα είναι αυτό; Μα φυσικά να χάσει σε τηλεθέαση.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε για ακόμα μια φορά την Ανθή Σαλαγκούδη να μένει εύκολα στο παιχνίδι και όλοι γνωρίζουμε πως γίνεται αυτό! Άνθρωποι του περιβάλλοντός της δαπανούν αρκετά ευρώ για να πληρώνουν μηνύματα ώστε να παραμένει η Ανθή στο παιχνίδι. Έχουν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν άρα περνάει ο λόγος τους.

Αυτό ωστόσο είναι κάτι που δεν αρέσει ούτε στην Acun Medya, ούτε στους τηλεθεατές!

Οι ψήφοι ανάμεσα σε Περικλή και Κρις ήταν πολύ κοντά ενώ αρκετά ψηλά ήταν ο Αλέξης Παππάς! Ο Ατζούν όμως είναι έξυπνος άνθρωπος και βλέπει μπροστά. Και τι αντικρίζει; Χαμένη τηλεθέαση. Με τις ψηφοφορίες όπως γίνονται τώρα όχι απλά η Ανθή θα φτάσει μέχρι τέλος αλλά και κατακτήσει και το Survivor, δημιουργώντας ένα δεδικασμένο πως όποιος παίκτης έχει οικονομική επιφάνεια θα μπορεί να φτάνει μακριά στο Survivor ακόμα και αν δεν το αξίζει!

Μπορεί η παραγωγή να μην θέλει να κάνει συνεχώς αλλαγές ωστόσο δεν γίνεται διαφορετικά! Η Ανθή αγωνιστικά είναι χαμηλά, με τις ήττες να διαδέχονται η μια την άλλη και ταυτόχρονα πετάει εκτός πιο άξιους συμπαίκτες της! Αυτό πρέπει να αλλάξει και έτσι η παραγωγή σκέφτεται πολύ σοβαρά να αλλάξει την ψηφοφορία για δεύτερη φορά. Δηλαδή να κάνει την ψήφο... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!