Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Αν η Ανθή φτάσει μέχρι το τέλος θα έχει κερδίσει 320.000 ευρώ από το παιχνίδι

Ήδη είναι τέσσερις εβδομάδες μέσα και την λες και πλούσια...

Survivor 4: Αν η Ανθή φτάσει μέχρι το τέλος θα έχει κερδίσει 320.000 ευρώ από το παιχνίδι
Survivor 19.02.2021 08:57
Από Youweekly Team

Από εχθές το Youweekly.gr σας αποκάλυψε πως με την παραμονή της στο Survivor για ακόμα μια εβδομάδα η Ανθή Σαλαγκούδη έχει εξασφαλίσει ένα τεράστιο ποσό! Και επειδή βλέπουμε πως δεν το κουνάει με τίποτα από τον Άγιο Δομίνικο η σκέψη όλων μας ήταν να υπολογίσουμε τι χρήματα θα βγάλει αν φτάσει μέχρι τέλους και το κατακτήσει κιόλας (στην χειρότερη των περιπτώσεων).

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως κάτι τέτοιο δύσκολα θα αφήσει η παραγωγή να συμβεί αφού στην ουσία θα τινάξει το ριάλιτι στον "αέρα"! Κανένας δεν θα παίρνει μέρος στα επόμενα και δύσκολα θα έχει συνέχεια όλο αυτό. Τώρα πως θα βρουν τρόπο να πετάξουν την Ανθή εκτός είναι ακόμα άγνωστο, όπως για παράδειγμα να έκαναν αρνητικά την ψηφοφορία!

Λοιπόν, έχουμε και λέμε! Εφόσον η Ανθή Σαλαγκούδη μένει μέχρι τον τελικό στο Survivor θα πρέπει να κάτσει μέσα περίπου άλλες 26 βδομάδες, αφού πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο τελικός θα γίνει στις αρχές Ιουλίου! Με βάση λοιπόν ότι παίρνει 6.500 ευρώ την βδομάδα τότε για άλλες 26 βδομάδες θα βγάλει 169.000 ευρώ! Αν σ' αυτά προσθέσουμε τις 48.000 που έχει βγάλει μέχρι σήμερα πάμε στις 217.000! Τέλος αν το περιβάλλον της καταφέρει να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δερμετζόγλου για Survivor: "Κλέψαμε ένα σακουλάκι, δεν ήταν αλεύρι, ήταν στόκος κα το φάμε. Πεινούσαμε πολύ"

Survivor 4: Αλλάζει ξανά ο τρόπος ψηφοφορίας;

Share