Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βαλέρια Χοψονίδου για Survivor 4: "Και να μπορούσες να φλερτάρεις, δεν σου περνάει από το μυαλό"

"Στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, το τελευταίο που θα σκεφτείς είναι κάτι ερωτικό"

Βαλέρια Χοψονίδου για Survivor 4:
Survivor 19.02.2021 13:58
Από Youweekly Team

Το μεσημέρι της Παρασκευής η Βαλέρια Χοψονίδου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Love it και μίλησε φυσικά για την συμμετοχή και εμπειρία της στο Survivor.

Εννοείται πως το θέμα κατευθύνθηκε και στις διαπροσωπικές σχέσεις του παιχνιδιού και ειδικότερα στις κατηγορίες του Αλέξη Παππά πως η Άννα Μαρία δεν είναι μόνο φίλη με τον Νίκο Μπάρτζη. Η Βαλέρια που έζησε ανάμεσά τους, επιτέλους ξεκαθάρισε την κατάσταση για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Οι αποκαλύψεις της Βαλέριας Χοψονίδου για τις σχέσεις στο Survivor

«Δεν υπήρξε κάτι ανάμεσα στην Ελευθερία και τον Αλέξη και αυτό το είχα συζητήσει με την Ελευθερία. Δεν είχαν έρθει κοντά. Δεν κατάλαβα τι συνέβη στην Κόκκινη ομάδα, απλά ο Αλέξης έλεγε στην Ελευθερία στις συζητήσεις που είχαν, ότι η Ελευθερία τον έχει προσεγγίσει ερωτικά και επειδή ο Αλέξης δεν ανταποκρίθηκε δημιουργήθηκε κόντρα. Δεν υπήρξε κάτι ερωτικό, ούτε αντιλήφθηκα εγώ κάτι τέτοιο. Στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, το τελευταίο που θα σκεφτείς είναι κάτι ερωτικό. Είτε άνδρας είσαι είτε γυναίκα είναι το ίδιο πράγμα. Και να μπορούσες να φλερτάρεις, δεν σου περνάει από το μυαλό.

Η Άννα Μαρία και ο Μπαρτζής έχουν έρθει κοντά, αλλά όχι ερωτικά. Είναι κοντά, αλλά όχι μόνο με τον Νίκο, αλλά και με τον Τζειμς. Η Άννα Μαρία από όσο γνωρίζω έχει σχέση, αρά πώς να δημιουργηθεί και κάτι τέτοιο; Ίσως ο Αλέξης το είπε αυτό, επειδή είναι πολύ κοντά και κοιμούνται δίπλα.», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βαλέρια Χοψονίδου.

«Έπαιρνα αντιβιώσεις, φάρμακα, έφτανα στο συμβούλιο και έλεγα θα κοιμηθώ»

Η Βαλέρια Χοψονίδου πριν λίγο καιρό εμφανίστηκε και στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι κι έκανε αποκαλύψεις για την εμπειρία της στο Survivor.

«Έπαιρνα αντιβιώσεις, φάρμακα και έφτανα στο συμβούλιο και έλεγα θα κοιμηθώ», είπε η Βαλέρια και συνέχισε: «Η κόκκινη ομάδα με υποστήριζε πάρα πολύ. Κάποια αγωνίσματα όταν τα βλέπαμε λέγαμε εύκολο. Αυτό που έβλεπες για δύσκολο ήταν πιο εύκολο. Κατά βάση είναι πολύ δύσκολα και με δύσκολες συνθήκες.

Βαλέρια Χοψονίδου Survivor

Ο James είναι πανέξυπνος και έχει φοβερή αντίληψη. Αυτό που βλέπεις αυτό είναι. Η συμβίωση στην μπλε ομάδα, την πρώτη και δεύτερη μέρα ήταν καλά αλλά δεν ένιωσα ότι ενσωματώθηκα. Με την Ελευθερία γνωριζόμασταν από πριν. Υποομάδα δεν κάναμε. Ήταν τρομερή εμπειρία, πέρασα τέλεια».

Για τις σχέσεις μέσα στο παιχνίδι είπε: «Είναι όλα τα παιδιά φίλοι μεταξύ τους. Ερωτικό δεν υπάρχει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Τσακώθηκαν άσχημα Μπάρτζης και Παππάς λίγο μετά την αποχώρηση του Περικλή

Survivor 4: 32.000 ευρώ έχει πάρει μέχρι στιγμής η Άννα Μαρία Βέλλη από το παιχνίδι

Share