Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Την Κυριακή μπαίνουν στο παιχνίδι ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά

Μαζί τους ακόμα τρεις παίκτες

Survivor 4: Την Κυριακή μπαίνουν στο παιχνίδι ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά
Survivor 19.02.2021 16:10
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να έχουμε στο νέο επεισόδιο του Survivor 4, την Κυριακή (21/2). Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Love it, στο παιχνίδι θα μπει ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά για να ενισχύσουν τις δύο ομάδες.

H εκπομπή εξήγησε πως την Κυριακή στο παιχνίδι θα μπουν συνολικά πέντε νέοι παίκτες ωστόσο έμεινε στο να αποκαλύψει μόνο τα ονόματα της πρώην παίκτριας του My Style Rocks και του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος όπως έχει γίνει γνωστό είναι ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Survivor Κατσούλης Κεφαλά

Μπορεί η εκπομπή να μην αποκάλυψε τα ονόματα των άλλων τριών ωστόσο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής πως στην αναμονή για την είσοδό τους στο παιχνίδι βρίσκονται, ο Παύλος Γαλακτερός, ο Γιώργος Ταβλαδάκης και η Ελένη Χαμπέρη η οποία θα αντικαταστήσει την Μαριπόζα μετά την αποχώρησή της.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Βαλέρια Χοψονίδου για Survivor 4: "Και να μπορούσες να φλερτάρεις, δεν σου περνάει από το μυαλό"

«Δεν υπήρξε κάτι ανάμεσα στην Ελευθερία και τον Αλέξη και αυτό το είχα συζητήσει με την Ελευθερία. Δεν είχαν έρθει κοντά. Δεν κατάλαβα τι συνέβη στην Κόκκινη ομάδα, απλά ο Αλέξης έλεγε στην Ελευθερία στις συζητήσεις που είχαν, ότι η Ελευθερία τον έχει προσεγγίσει ερωτικά και επειδή ο Αλέξης δεν ανταποκρίθηκε δημιουργήθηκε κόντρα. Δεν υπήρξε κάτι ερωτικό, ούτε αντιλήφθηκα εγώ κάτι τέτοιο. Στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, το τελευταίο που θα σκεφτείς είναι κάτι ερωτικό. Είτε άνδρας είσαι είτε γυναίκα είναι το ίδιο πράγμα. Και να μπορούσες να φλερτάρεις, δεν σου περνάει από το μυαλό.

Η Άννα Μαρία και ο Μπαρτζής έχουν έρθει κοντά, αλλά όχι ερωτικά. Είναι κοντά, αλλά όχι μόνο με τον Νίκο, αλλά και με τον Τζειμς. Η Άννα Μαρία από όσο γνωρίζω έχει σχέση, αρά πώς να δημιουργηθεί και κάτι τέτοιο; Ίσως ο Αλέξης το είπε αυτό, επειδή είναι πολύ κοντά και κοιμούνται δίπλα.», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βαλέρια Χοψονίδου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Τσακώθηκαν άσχημα Μπάρτζης και Παππάς λίγο μετά την αποχώρηση του Περικλή

Survivor 4: 32.000 ευρώ έχει πάρει μέχρι στιγμής η Άννα Μαρία Βέλλη από το παιχνίδι

Share