Survivor: 3 παίκτες έχουν πεθάνει μέχρι σήμερα κατά τη διάρκεια του ριάλιτι

Ανάμεσα τους ένας 25χρονος που πνίγηκε στην λίμνη την ώρα αγωνίσματος αλλά η παραγωγή δεν τον άκουσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: 3 παίκτες έχουν πεθάνει μέχρι σήμερα κατά τη διάρκεια του ριάλιτι

To Survivor είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δύσκολα ριάλιτι παγκοσμίως, αφού οι συνθήκες διαβίωσης είναι άσχημες και η κούραση μεγάλη. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό από την αρχή που ξεκίνησε το παιχνίδι, μέχρι και σήμερα έχουν πεθάνει 3 παίκτες.

Αν για κάποιο λόγο άνθρωποι σε όσες χώρες προβάλλεται δηλώνουν συμμετοχή, είναι σίγουρα τα λεφτά - αφού τα ποσά είναι μεγάλα και δίνονται κάθε εβδομάδα - αλλά και η δημοσιότητα που βλέπει ο κάθε παίκτης. Καθώς πολλοί είναι εκείνοι που μετά το παιχνίδι έχουν γίνει παρουσιαστές ή και ηθοποιοί.

Ωστόσο, 3 παίκτες από τους δεκάδες που έχουν λάβει μέρος, με κάποιους από αυτούς να φτάνουν και μέχρι τον τελικό, έχασαν την ζωή τους κατά τη διάρκεια του Survivor.

Αυτοί είναι οι 3 παίκτες που έχουν πεθάνει μέχρι σήμερα στο Survivor

Survivor θάνατοι 3 παίκτες

Ο πρώτος θάνατος λοιπόν, σημειώθηκε το 2009. Πρόκειται για τον Μόντσο Βοντνιτσάροφ από το Βουλγαρικό Survivor. Ο 54χρονος πέθανε κατά την διάρκεια του αγωνίσματος από καρδιακή προβολή.

Ο δεύτερος θάνατος σημειώθηκε επίσης το 2009, αυτή την φορά ωστόσο στο ριάλιτι του Πακιστάν. Την ώρα αγωνίσματος και συγκεκριμένα, ο Σάαντ Καν, την ώρα που έπρεπε να κολυμπήσει μεταφέροντας ένα φορτίο 7 κιλών, πνίγηκε καθώς του ήταν αδύνατον να συνεχίσει από το βάρος και την κούραση.

Παρόλο που μπορούσε να σωθεί, η παραγωγή δεν τον άκουσε ή είδε - ενώ φώναζε - με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν οι δύτες λίγο αργότερα νεκρό. Ο παίκτης ήταν μόλις 32 ετών.

Ο τρίτος θάνατος σημειώθηκε στο Survivor της Γαλλίας το έτος 2013 και πρόκειται για τον Τζέραλντ Μπάμπιν που ήταν 25 ετών. Ο παίκτης διαγώστηκε με αφυδάτωση , ενώ κατέρρευσε την ώρα του αγωνίσματος από κράμπες. Λίγη ώρα αργότερα όταν η παραγωγή αποφάσισε επιτέλους να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο πέθανε από μια σειρά καρδιακών ανακοπών. Αιτία θανάτου όπως αποκαλύφθηκε ήταν καρδιακή ανεπάρκεια σε διεσταλμένη καρδιομυοπάθεια.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram