Survivor 4 - Κόρο: «Δεν περίμενα να φύγει ο Περικλής, ήταν ντόμπρος»

Ντάφυ: «Δεν ξέρεις τι έχει δει ο κόσμος»

Survivor 4 - Κόρο: «Δεν περίμενα να φύγει ο Περικλής, ήταν ντόμπρος»

Οι κόκκινοι παίκτες του Survivor 4 φαίνεται να έχουν λυπηθεί αρκετά μετά την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου, με τον Κόρο μάλιστα να τον χαρακτηρίζει ως τον πιο ντόμπρο.

Οι παίκτες στην καλύβα σχολιάζουν από χθες την αποχώρηση του συμπαίκτη τους λέγοντας πως όλοι είναι πολύ στεναχωρημένοι που αποχώρησε ο σχεδιαστής κοσμημάτων, καθώς κανείς δεν το περίμενε ενώ μετά από λίγο η Ανθή ξέσπασε και σε κλάματα, μιας και ήταν πολύ κοντά οι δύο παίκτες.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κόρο υποστήριξε πως είχαν δεθεί αρκετά μαζί του, πως είχε βελτιωθεί αρκετά αγωνιστικά και πως στην καλύβα συνέφερε πολύ.

Survivor 4  Κόρο για Περικλή

Περικλής Κονδυλάτος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Περικλής Κονδυλάτος μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους με αποτέλεσμα να του ανακοινωθεί πως φεύγει από το παιχνίδι.

Μπορεί ο Περικλής να είχε φέρει πολλές αντιδράσεις στο ριάλιτι λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι στους συμπαίκτες του, ωστόσο στο τέλος αποθεώθηκε από τους τηλεθεατές με τον τρόπο που αποχώρησε.

«Everything that has a beginning has an end» έγραψε ο Περικλής Κονδυλάτος στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor που σημαίνει, «Ό,τι έχει μια αρχή έχει και ένα τέλος».

Περικλής Κονδυλάτος Survivor 4 ανάρτηση