Survivor 4: Ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη οι νέοι παίκτες των Κόκκινων

Ο γιος του γνωστού μπασκετμπολίστα και η χορεύτρια του Dancing with the Stars

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη οι νέοι παίκτες των Κόκκινων

Mπορεί αρχικά την παράσταση από τους νέους παίκτες να έκλεψαν εκείνοι της μπλε ομάδας όμως ακολούθησαν και δύο για την κόκκινη στο σημερινό επεισόδιο του Survivor!

Συγκεκριμένα αργότερα ακολούθησε και μια διπλή άφιξη για την κόκκινη ομάδα. Ο λόγος για τον Παύλο Γαλακτερό και τη Νικολέτα Μαυρίδη.

Ο πρώτος πρόκειται για τον γιο του Νάσου Γαλακτερού που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο εδώ και ένα μήνα και η δεύτερη για γνωστή χορεύτρια!

Survivor 4: Η τελευταία φωτογραφία του Παύλου Γαλακτερού πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο

Σήμερα το βράδυ εισβάλλουν στο Survivor οι 5 νέοι παίκτες, ένας εκ των οποίων είναι και ο Παύλος Γαλακτέρος, με τον οποίο δημοσίευσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου την τελευταία τους φωτογραφία, πριν πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο.

Ο γιος του Νάσου Γαλακτερού δηλώνει έτοιμος να μπει στο πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης και να βγει από αυτό ο μεγάλος νικητής. Ο ίδιος, από τον πρώτο γάμο του πατέρα του, ζουν μαζί με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τη μικρή του αδελφή, τη Σόφη.

Μάλιστα, πριν από μερικές ώρες, η Νάνσυ δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να τον υποστηρίξει και δημόσια.

Η ίδια έγραψε στην λεζάντα: «Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία που βγάλαμε όλοι μαζί πριν μπει ο Παύλος στο αεροπλάνο για να πάει στον Άγιο Δομίνικο. Από αύριο, Κυριακή με Τετάρτη θα ξενυχτάμε στο Survivor! Σ αγαπάμε Παυλουκι και είμαστε περήφανοι να καθόμαστε στον πάγκο σου! @nasosgalakteros @los_galakteros #family #survivorgreece #missyou #love».

 Survivor 4 τελευταία φωτογραφία του Παύλου Γαλακτερού