Survivor 4: Η Ανθή απείλησε τον Τριαντάφυλλο - «Θα σε διαλύσω»

«Ήρθε με γυρισμένο, τρελαμένο μάτι! Την είδα και τρόμαξα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Ανθή απείλησε τον Τριαντάφυλλο - «Θα σε διαλύσω»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 είδαμε έναν απίστευτο καβγά ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την Σοφία Μαργαρίτη και ο λόγος δεν ήταν άλλος από την Ανθή Σαλαγκούδη.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Ντάφι αναφορικά με τον πατέρα της Ανθής όπου σύμφωνα με τον τραγουδιστή είναι η αίτια της παραμονής στο παιχνίδι, η Σοφία έγινε έξαλλη με τον ίδιο και το θράσος του.

Survivor 4 Σοφία  Ντάφυ τσακωμός

Η ίδια πήγε να ζητήσει τα.. ρέστα από τον Τριαντάφυλλο λέγοντας του πως είναι αρκετά προκλητικός με τις δηλώσεις του και πως δεν θα έπρεπε να εκφράζεται έτσι για τους συμπαίκτες του.

Από την άλλη, ο Ντάφι υποστήριζε πως η Σοφία λέει ότι λέει γιατί «γλείφει» την Ανθή λόγω του πατέρα της, κάτι που πυροδότησε ακόμα περισσότερο τις εντάσεις μεταξύ τους. Μάλιστα, ο ίδιος είχε υψώσει αρκετά την φωνή και τον τόνο του, με την Σοφία να γίνεται έξω φρενών!

Η Ανθή απείλησε τον Τριαντάφυλο για αυτό και έκανε αναφορά στον πατέρα της στο Survivor 4

Ωστόσο, η αλήθεια για το λόγο που ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στον πατέρα της Ανθής Σαλαγκούδη, χωρίς όμως να τους προβάλλει, ήρθε από το στόμα του Ηλία Μπόγδανου.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε μπροστά στην κάμερα και σε όλους τους τηλεθεατές, πως «Η Ανθή ήρθε με ένα γυρισμένο, τρελαμένο μάτι, την φοβήθηκα και του λέει εάν ξανά πιάσεις στο στόμα σου εμένα και τον Περικλή και την σχέση που είχαμε εδώ μέσα του λέει θα σε διαλύσω! Της γύρισε το μάτι».

Δείτε την αποκάλυψη στο βίντεο:

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως και το Twitter έχει πάρει "φωτιά" με την Ανθή Σαλαγκούδη και την παραμονή της στο παιχνίδι, λέγοντας ξεκάθαρα πως είναι βύσμα.