Survivor 4 spoiler 22/2: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler 22/2: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία

Η Survivor εβδομάδα δεν φαίνεται να ξεκίνησε πολύ καλά για την Κόκκινη ομάδα, αφού στο χθεσινό αγώνισμα επάθλου πάλι έφυγαν με άδειο στομάχι! Ωστόσο, σήμερα, Δευτέρα 22/2, νέα μέρα, νέα ελπίδα!

Το Youweekly.gr που είναι πάντα εδώ, πρώτο σε ότι αφορά το Survivor, αφού σας αποκάλυψε πως θα γίνει μακελειό σήμερα με την Ελευθερία Ελευθερίου στο συμβούλιο και πως ενδέχεται τις επόμενες ημέρες να δούμε ανταλλαγές παικτών στις ομάδες, σας έδωσε και το σημερινό spoil για το ποια ομάδα παίρνει τη νίκη και το μόνο που έμεινε να σας πει είναι ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία, γιατί έχουμε κι αυτό κάθε Δευτέρα πλέον...

Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία σήμερα 22/2 στο Survivor

Υποθέσεις:

Survivor 4 spoiler 22/2

Ας πάρουμε ως δεδομένο πως χάνουν οι μπλε, στην ατομική ασυλία δεν θα πάρουν μέρος οι τρεις νέοι παίκτες, ο Σάκης Κατσούλης, ο Γιώργος Ταβλαδάκης και η Χριστίνα Κεφαλά ενώ δεν ισχύει πλέον η ασυλία για τις γυναίκες καθώς έχει μπει ακόμα μια και αναμένεται και δεύτερη!

Φαβορί για να κερδίσουν την ασυλία είναι οι Νίκος Μπάρτζης, Τζέιμς Καφετζής και Αλέξης Παππάς, χωρίς ωστόσο να έχουμε κάποια πληροφορία ακόμα!

Survivor 4 spoiler 22/2 ατομική ασυλία

Ας πάρουμε ως δεδομένο τώρα ότι χάνουν οι κόκκινοι! Φαβορί για τη νίκη είναι οι Γιώργος Κόρο, Γιώργος Κοψιδάς, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα ενώ θα βάζαμε και την Ανθή Σαλαγκούδη καθώς έχει αποδείξει πως στις ατομικές ασυλίες δεν χάνει εύκολα! Όσον αφορά τους νέους παίκτες, Νικολέτα και Παύλος δεν θα πάρουν μέρος αφού έχουν εξασφαλισμένη ασυλία την πρώτη εβδομάδα!

Ξέρετε πως μας αρέσει να κάνουμε υποθέσεις αλλά ξέρετε, επίσης, πως σε λίγη ώρα θα κάνουμε update με το όνομα του παίκτη που θα κερδίσει! Συντονιστείτε...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!