Survivor: 10 σχεδόν θανατηφόροι τραυματισμοί που έχουν υποστεί παίκτες

Ακρωτηριασμός ποδιού, σπάσιμο καρπού, παραλίγο τύφλωση...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: 10 σχεδόν θανατηφόροι τραυματισμοί που έχουν υποστεί παίκτες

Το Survivor είναι ένα από τα πιο σκληρά και ανατρεπτικά ριάλιτι επιβίωσης στον κόσμο. Μπορεί στην Ελλάδα να ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2003 αλλά στο εξωτερικό προβαλλόταν πολλά χρόνια πριν και οι συνθήκες εκεί ήταν ακόμα πιο αντίξοες!

Όπως σας αποκαλύψαμε πριν από κάποιες μέρες, στο αντίστοιχο παιχνίδι των άλλων χωρών έχουν σημειωθεί μέχρι και θάνατοι παικτών, τουλάχιστον 3, και οι λεπτομέρειες για το πως συνέβη είναι πραγματικά ανατριχιαστικές - διαβάστε εδώ. Ευτυχώς στην δική μας ελληνική version μέχρι στιγμής έχουν εμφανιστεί μόνο μικροτραυματισμοί και η παραγωγή είναι alert ώστε να προλάβει τα χειρότερα.

Σε μια μικρή αναζήτηση που έκανε για το ιστορικό του συγκεκριμένου ριάλιτι βρήκα ένα απίστευτα ενδιαφέρον βίντεο που αναφέρεται στους χειρότερους τραυματισμούς που έχει βιώσει ένας διαγωνιζόμενος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι περισσότεροι ανήκουν πάλι σε version αυτού στο εξωτερικό αλλά η περιγραφή, τα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων και το τι έπαθαν μέσα σε αυτό το παιχνίδι είναι ανατριχιαστικά!

Ο Σάμαρ Θώμας, παραδείγματος χάρη, στο Survivor της Αμερικής το 2000 ήταν ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες γιατί δεν βοηθούσε στην καλύβα. Όταν ξεκίνησε να παίρνει τα πάνω του τραυμάτισε το μάτι του και μετά από τρεις ημέρες ταλαιπωρία ο Σάμαρ αποσύρθηκε από το παιχνίδι γιατί η κατάσταση χειροτέρευε και οι γιατροί ανησυχούσαν πως μπορεί να μείνει μέχρι και τυφλός.

Survivor άσχημοι τραυματισμοί

Από την άλλη, στο Survivor της Ινδονησίας ο Τζέιμς έπαθε μόλυνση από έναν άσχημο τραυματισμό που αλλά λόγω της γρήγορης εξάπλωσης της μόλυνσης αυτής αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι...

Survivor τραυματισμοί

Και φανταστείτε σας είπα τα πιο light...

Βίντεο με τους χειρότερους τραυματισμούς στο Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!