Γιώργος Ταβλαδάκης: Η ανάρτηση της συντρόφου του για το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4

Οι τρυφερές δημοσιεύσεις για τον αγαπημένο της στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Ταβλαδάκης: Η ανάρτηση της συντρόφου του για το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4

Φανατική τηλεθεάτρια του Survivor 4 είναι η Σπυριδούλα Ανδριώτη, από την ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι ο σύντροφος της, Γιώργος Ταβλαδάκης. Μάλιστα, με μια ανάρτηση της, του ευχήθηκε καλή τύχη.

Η σύντροφος του, έχει σπουδάσει Γυμναστική Ακαδημία, διαθέτει διαστάσεις κι εμφάνιση μοντέλου και είναι μία από τις γνωστές influencers στο ελληνικό Instagram. Επίσης, είναι αδελφή της επίσης, όμορφης Μαριτίνας Ανδριώτη, γνωστό μοντέλο κι εκείνη του Instagram.

Η Σπυριδούλα κατάγεται από την Κέρκυρα και είναι αχώριστη με τον αγαπημένο της! Άλλωστε οι κοινές φωτογραφίες που έχουν στα social media δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Η πιο πρόσφατη, είναι αυτή που του ευχήθηκε για το Survivor 4, καλή τύχη.

Γιώργος Ταβλαδάκης Σπυριδούλα ανάρτηση

Επίσης, χθες από τις 10 το βράδυ μέχρι και τις 1 και, έκατσε μπροστά από την τηλεόραση της για να απολαύσει τον αγαπημένο της. Χιουμοριστικά, δημοσίευσε ένα μπούμερανκ στο instastory της που τον είπε σκουντούφλη.

Γιώργος Ταβλαδάκης Survivor 4 σύντροφος

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Ποιος είναι όμως ο Γιώργος Ταβλαδάκης, ο νέος παίκτης του Survivor 4;

Γεννημένος στο Ηράκλειο της Κρήτης από μικρή ηλικία δούλεψε σε γεωργικές εργασίες κοντά στον πατέρα του. Σπούδασε Οικονομικά στο νησί. Στα 26 του ανέβηκε στην Αθήνα αναζητώντας νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Το τελευταίο διάστημα εργάζεται ως υπεύθυνος σε γνωστό χώρο εστίασης στο Κολωνάκι. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία το ποδόσφαιρο. Ασχολείται και με την πυγμαχία συμμετέχοντας σε ερασιτεχνικούς αγώνες.

Μπαίνει στο Survivor για το έπαθλο, το οποίο θέλει για να υλοποιήσει το επιχειρηματικό του όνειρο. Θα του λείψουν η κοπέλα του και η οικογένειά του. Το moto του είναι: «Κερδίζει αυτός που το θέλει περισσότερο και όχι ο πιο δυνατός»!

Ο Γιώργος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, φεύγοντας για τον Άγιο Δομίνικο άφησε πίσω έναν πολύ αγαπημένο άνθρωπό του! Εδώ και αρκετό καιρό διατηρεί σχέση με γνωστή infuencer, την Σπυριδούλα Ανδριώτη.