Survivor 4: Η σύντροφος του Γιώργου Ταβλαδάκη είναι η Σπυριδούλα Ανδριώτη

Η γνωστή και κούκλα influencer από την Κέρκυρα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η σύντροφος του Γιώργου Ταβλαδάκη είναι η Σπυριδούλα Ανδριώτη

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor μεταξύ άλλων παρακολουθήσαμε την προσθήκη νέων παικτών στις ομάδες, τόσο στους Κόκκινους όσο και στους Μπλε. Μια από τις προσθήκες αυτές, λοιπόν, ήταν και αυτή του Γιώργο Ταβλαδάκη.

Γεννημένος στο Ηράκλειο της Κρήτης από μικρή ηλικία δούλεψε σε γεωργικές εργασίες κοντά στον πατέρα του. Σπούδασε Οικονομικά στο νησί. Στα 26 του ανέβηκε στην Αθήνα αναζητώντας νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Το τελευταίο διάστημα εργάζεται ως υπεύθυνος σε γνωστό χώρο εστίασης στο Κολωνάκι. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία το ποδόσφαιρο. Ασχολείται και με την πυγμαχία συμμετέχοντας σε ερασιτεχνικούς αγώνες.

Μπαίνει στο Survivor για το έπαθλο, το οποίο θέλει για να υλοποιήσει το επιχειρηματικό του όνειρο. Θα του λείψουν η κοπέλα του και η οικογένειά του. Το moto του είναι: «Κερδίζει αυτός που το θέλει περισσότερο και όχι ο πιο δυνατός»!

Ο Γιώργος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, φεύγοντας για τον Άγιο Δομίνικο άφησε πίσω έναν πολύ αγαπημένο άνθρωπό του! Εδώ και αρκετό καιρό διατηρεί σχέση με γνωστή infuencer, την Σπυριδούλα Ανδριώτη.

Ποια είναι η σύντροφος του Γιώργου Ταβλαδάκη, Σπυριδούλα Ανδριώτη

Έχει σπουδάσει Γυμναστική Ακαδημία, διαθέτει διαστάσεις κι εμφάνιση μοντέλου και είναι μία από τις γνωστές influencers στο ελληνικό Instagram. Επίσης, είναι αδελφή της επίσης, όμορφης Μαριτίνας Ανδριώτη, γνωστό μοντέλο κι εκείνη του Instagram.

Ταβλαδάκης Survivor σύντροφος

Και κάπου εδώ να κάνω μια παρένθεση και να σας πω πως η αδερφή της Σπυριδούλας φημολογείται εδώ και χρόνια διατηρεί σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή Πέτρο Ιακωβίδη, κάτι που κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει! Πριν από αρκετούς μήνες, μάλιστα, πληροφορίες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει... Ας γυρίσουμε στο θέμα μας τώρα!

Η Σπυριδούλα κατάγεται από την Κέρκυρα και είναι αχώριστη με τον αγαπημένο της! Άλλωστε οι κοινές φωτογραφίες που έχουν στα social media δεν κρύβουν τον έρωτά τους!

Γιώργος Ταβλαδάκης Survivor

Ταβλαδάκης σχέση Survivor
Ταβλαδάκη Survivor Σπυριδούλα Ανδριώτου

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως όταν ο Γιώργος ανακοίνωσε πως θέλει να πάει να δοκιμάσει την τύχη του στον Άγιο Δομίνικο εκείνη ήταν πολύ υποστηρικτή μαζί του και τον ενθάρρυνε να ακολουθήσει τα θέλω του!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!