Survivor 4 - Περικλής: "Η Ανθή μερικές φορές συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο"

"Είναι μοιρολάγνα και μπορεί να γίνει και μοιρολάτρης"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Περικλής:

Ο Περικλής Κονδυλάτος λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες - συνδέθηκε μέσω skype το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή Love it και μίλησε φυσικά για την συμμετοχή του στο Survivor!

Αφού ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και ξέσπασε σε κλάματα για όσα έγιναν με τον Τριαντάφυλλο, αναφέρθηκε και στην Ανθή Σαλαγκούδη, που φαινόταν να ήταν κοντά του μέχρι και λίγο πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Οι δηλώσεις του Περικλή για την Ανθή και την συμπεριφορά της στο Survivor

"Με την Ανθή σε κάποια πράγματα ταιριάζαμε, σε κάποια άλλη πάλι καθόλου. Την ώρα που τα κάνει δεν θα μείνω σιωπηλός. Αν δεν της αρέσει δικός της θέμα. Δεν έχω υποχρέωση απέναντι στην Ανθή να την νταντέψω, να της χαϊδέψω τα μαλλιά. Αν δεν μπορεί να αποδεχθεί πως κάποιες φορές λειτουργεί σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Ήταν μοιρολάγνα και είναι και ένας άνθρωπος που μπορεί να γίνει μοιρολάτρης.", είπε μεταξύ άλλων ο Περικλής.

"Δεν ήθελα να βγει ο Περικλής! Αποχώρησε κύριος"

"Δεν περίμενα και δεν ήθελα να φύγει ο Περικλής! Ήταν κύριος", είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου αφού προβλήθηκε το απόσπασμα της αποχώρησης με τους συνεργάτες της στο πάνελ να συμφωνούν και να χαρακτηρίζουν πολύ ώριμη την αντίδραση του Περικλή.

Μάλιστα, στον αέρα του Open ειπώθηκε η φράση "Αυτός είναι ο Περικλής που έλεγε τόσο καιρό ο Ζούλιας". Ο Βασίλης Ζούλιας είναι συνεργάτης και καλός φίλος του Περικλή και πολλές φορές είχε βγει στην εκπομπή Ευτυχείτε και είχε αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην - πια - παίκτη.